elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

OMNIMATE Power Bus Bağlantı Sistemi |
Weidmüller

Bir sistemin doğru ve verimli çalışmasında, bağlantı sistemleri kritik öneme sahiptir. Weidmüller’in OMNIMATE Power Bus bağlantı sistemi bu alanda sinyalden güç bağlantılarına kadar geniş ölçekte çözümler sunuyor. Üstelik QR kodlu sistem ile yenilikçi servis hizmeti de sağlıyor.



A- A+
06.01.2020 tarihli yazı 9159 kez okunmuştur.
Mekanik ve elektronik bağlantı sistemleri, mevcut prosesin doğru ve verimli bir şekilde çalışmasında önemli bir paya sahiptir. Özellikle otomasyon ve robotik sistemlerin öneminin artmasıyla, bu bağlantıların sorunsuz bir şekilde işleyişini sürdürebilmesi gerekiyor. Günümüzde sinyal ve data bağlantısından, güç bağlantılarına kadar birçok alanda bağlantı sistemlerine ihtiyaç duyuluyor. Weidmüller OMNIMATE ürün ailesi ile birlikte farklı bağlantı ihtiyaçlarını karşılıyor. Weidmüller; OMNIMATE® SignalOMNIMATE® DataOMNIMATE® Power ve OMNIMATE® Housings ürün seçenekleriyle, farklı uygulamalar için geniş bir portföy sunarken; endüstriyel sistemler için mükemmel çözüm ve bağlantı arayüzü sunuyor. OMNIMATE Power Bus Bağlantı kolay ve hızlı bağlantı sunmanın yanı sıra, bu bağlantıların sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlıyor.

OMNIMATE® Signal

Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 ile veri artık dünyanın en değerli kaynağı haline geldi. Verinin sağlıklı bir şekilde iletimi için de sinyal bağlantılarının sorunsuz şekilde yapılabilmesi gerekiyor. OMNIMATE® Signal, özelleştirilmiş uygulamalar için güvenli cihaz bağlantısı sağlıyor. Küçük alanda çok sayıda sinyalin iletimini sağlayan OMNIMATE® Signal; pano içi otomasyon ürünlerinden sensör ve aktüatörlere kadar geniş bir kullanım alanına sahip.

OMNIMATE® Signal’in en önemli avantajları arasında PUSH IN bağlantıları ile güvenli ve sezgisel kullanım sağlaması yer alıyor. Weidmüller OMNIMATE® Signal ailesi, PCB terminalleri ve PCB konektörlerinden oluşuyor.

Güvenli ve sezgisel kullanım imkânı sunan OMNIMATE® Signal, çok yönlü ve düşük maliyetli bağlantı sağlıyor. Son derece kompakt terminaller, konektörler ve yüksek performanslı bağlantı ile yüksek güç yoğunluğu gerektiren uygulamalar, sorunsuz şekilde gerçekleştirilebiliyor. Weidmüller OMNIMATE® Signal, özellikle sensör/aktüatör arayüzleri ve güç kaynakları için PCB terminalleri ve PCB konektörleri içeriyor.

 
 

OMNIMATE® Data

Veri iletimi için takılabilir konektörler, geleceğin cihaz tasarımları için olmazsa olmaz niteliktedir. RJ45, USB jakları ve D-SUB takılabilir konnektörler, cihazınız için güvenli ve verimli bir arayüz sağlar. Tamamen korumalı ürün yelpazesi sunan OMNIMATE® Data yüksek seviyelerde elektromanyetik uyumluluğa sahiptir. Kilitleme kancaları da bulunan bağlantı sistemi, güvenli ve kolay bağlantı imkânı sağlar.



OMNIMATE® Data gelecek odaklı ve verimli tasarımı, basit ve güvenli kullanımı, korozyona karşı yüksek dayanıklılık gibi üstün özellikleriyle ön plana çıkıyor.   



 

OMNIMATE® Power

OMNIMATE® Power maksimum güvenlik ile güçlü bağlantılar sağlamaktadır. Yüksek performanslı PCB terminalleri, PCB konektörleri ve panel geçiş terminalleri IEC 61800 standartlarını karşılamaktadır. PUSH-IN kablo bağlantılı PCB terminalleri ve yüksek güvenlik önlemleri için ekranlama özelliğine sahip. Motor starter konnektörleri, özel uygulama bazında çözümler sunuyor. Basit ve güvenli kullanım sağlayan OMNIMATE® Power güç elektroniği uygulamaları için mükemmel uyum sağlamakta, esnek kullanım imkânı sunmaktadır.

Weidmüller'in OMNIMATE® Power ürünleri, özellikle elektronik sürücülerde, frekans dönüştürücülerde, servo sürücülerde, güç kaynaklarında ve motor yol vericilerde kullanılmak üzere PCB terminallerini, PCB konektörlerini ve pano içi terminalleri içerir. Ayrıca takılabilir güvenlik başlığı, daha yüksek güvenlik gereksinimleri isteyen uygulamalarda avantaj sağlamaktadır.



 
►İlginizi ÇekebilirWeidmüller Markalama Çözümleri

OMNIMATE® Power BUS bağlantı sistemi ise yenilikçi mandallı bara sistemi ile yay kontaklarına sahip iki farklı bara konnektöründen oluşmaktadır. Modül ağının güç kaynağına bağlanmasını sağlamanın yanı sıra ayrı modüllerin hızlı ve el aleti kullanılmadan bağlanmasına imkân tanır. 


 

Electronic Housings

Panolardaki endüstriyel elektronik bileşenlerin kurulumu ve muhafazası için electronic housings ürünleri büyük öneme sahiptir. Weidmüller, electronic housings ürünleri ile kontrol, sinyal dönüşümü, makine güvenliği gibi konularda çözümler sunmaktadır. Weidmüller, electronic housings ürünleriyle sinyal ve veri işlemenin yanı sıra güç elektroniğine odaklanan endüstriyel uygulamalarda uzun vadeli çözümler sağlar. 

CH20M (Component Housing IP20 Modular) elektronik bileşenlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış şekilde uyum sağlar. Röle kuplör ve opto modüller gibi minyatür uygulamalarda, kapalı tasarıma sahip küçük electronic housings modüller kullanılmaktadır.


Aşağıdaki video ile OMNIMATE Service | QR Code Uygulamasının nasıl çalıştığını görebilirsiniz.
 


Kaynak: 

 

Burak Kesayak Burak Kesayak Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar