elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Weidmüller Markalama Çözümleri

Markalama çözümlerinin temel görevlerinden ilki sistem içerisinde yer alan bileşenlerin projesine uygun şekilde adreslenmesidir. İstenilen doğruluk ve çözünürlükte elde edilen yüzeylerin kullanılacak endüstriyel ortamların aşındırıcı faktörlerine dayanımı da oldukça önemlidir. Bunun yanında proje ve markalama yazılım ara yüzleri arasındaki kolay veri aktarımı proje aşamasında zaman kazancı sağlamaktadır. Bu yazımızda Weidmüller markalama çözümlerini inceleyeceğiz.



A- A+
16.01.2019 tarihli yazı 6272 kez okunmuştur.
Weidmüller, sürekli gelişim süreciyle; yazılım, etiketler ve yazıcılardan oluşan benzersiz ve eksiksiz bir markalama ürün ailesi geliştirmiştir. Weidmüller’in markalma ürün portföyü elektrik panolarının içi, pano üzeri ve saha ekipman ve kablolamasına yönelik geniş çözümler sunmaktadır. 
 

Yazıcılar

Weidmüller markalama sistemleri klemensler, kablolar, kablolar ve diğer elektrik ekipmanları için etiket üretmenin hızlı ve verimli bir yoludur. Yazıcılara entegre M-Print® PRO yazılımı, bağlantı ve modül ekipmanları için oluştutulanacak markalama yüzeylernin kolaylıkla oluşturulmasına imkan sağlar. Tek bir yazılım ile Weidmüller ürün portföyüne yer alan ink jet, termo transfer ve poltter tipi yazıcılar ile çalışmayı mümkün kılar. Bu yazıcılar için tasarlanmış tüm özel markalama yüzeyleri ile tek bir yazılım ara yüzü üzerinden erişim ve baskı imkanı sağlar.


 

Ink Jet Yazıcılar:

PrintJet ADVANCED: Weidmüller PrintJet ADVANCED, Alüminyum ve paslanmaz çelik yüzeylerden, MultiCard formatında plastik markalama yüzeylerine endüstriyel uygulamalar için uygun etiketleri renkli olarak basabilen üst segment bir yazıcıdır.  PrintJet ADVANCED, yüksek baskı kapasitesi sayesinde sürekli kullanımda büyük hacimlerde çıktı almak için ideal bir cihazdır. PrintJet ADVANCED;

 Hassas renkli baskı, en iyi baskı sonuçlarını garanti eder.
 30 MultiCard baskı kapasitesi sayesinde yüksek otomasyon seviyesi içerir
 Termal sabitleme sayesinde dayanıklı ve sağlam etiketler basar.
 Dokunmatik ekran sayesinde kullanıcı dostudur.

 
 

MCP Plus: MCP Plus, farklı uygulamalar için etiketleme seçeneklerine sahip esnek bir A3 ploter yazıcıdır.

 Küçük ölçekli etiketleme işleri için idealdir.
 200'den fazla MultiCard ve etiket türünden baskı alma imkanı tanır.
 Montaj plakası ekonomik bir şekilde bölünebilir.
  Aynı anda 5 MultiCard'a işlem yaparak zaman kazandırır.

MCP Basic: MCP Basic, herhangi bir yere, küçük miktarlarda markalama yapmanız gerektiğinde idealdir. Yazıcı kompakt boyuttadır ve düşük ağırlığı sayesinde kolay taşınabilir ve istenilen zaman ve yerde hızlı bir şekilde kurulup çalıştırılabilir. MCP Basic;


 Farklı uygulamalar için esnektir.
 Taşınabilir ve hafiftir.


 

Termal Transfer Yazıcılar:

THM MMP: THM MMP, özellikle rulo etiketlerin markalamasında kullanılan sağlam ve modüler termal transfer yazıcıdır. Entegre kesme ve delme işlevi, rulo etiketlerin gerektiğinde herhangi bir uzunlukta kesilmesini sağlar ve bu durum markalama alanlarını keserek kullanıcısına esneklik tanır. Cihaz, 27 dilde dokunmatik operatör ekranı sayesinde basit bir kullanıma sahiptir. THM S Plus;
 

 Tüm rulo formatında, klemens,kablo, polyester ve örgü yapışkanlı yüzey etiketleri ve ısı ile daralan makaron yüzeylere baskı yapabilir.
 Basitleştirilmiş iş süreçleri sunar.
 Kolay menü yapısı ve dokunmatik ekrana sahiptir.
 Uygulamaya uygun bir kesim için ek kesme ve delme aparatını opsiyonel olarak sunar.
 Mükemmel okunabilirlik (çözünürlük: 300 dpi) sağlar



 

Yazılım I M-Print® PRO

Weidmüller’in M-Print® PRO yazılımı, kullanıcılara markalama malzemelerini hızlı ve verimli bir şekilde tasarlayabilme, yazdırabilme ve sipariş edebilme imkanı sunar. Bu son derece esnek yazılım, metinleri, çerçeveleri, çizgileri, grafikleri, barkodları ve fotoğrafları eklemenizi ve düzenlemenizi sağlar. M-Print® PRO ile tüm baskı sistemleri için tek bir yazılım çözümü kullanılarak, uygulamalar için standart etiketleme oluşturulabilir. M Print® PRO;

 Proje odaklı markalamalar sipariş edilebilmesini sağlar.
 Çeşitli elektriksel tasarım programları ile entegre çalışır.
 Veri aktarımı: Bir projeyi sonlandırmak için farklı formatlardaki dosyalar farklı yazılım kaynakları kullanılarak oluşturulur. M Print® PRO yazılımı, CAE arabirimlerinin yanı sıra, çeşitli dosya biçimleri için çeşitli içe aktarma işlevleri seçeneği kullanılarak geliştirilmiştir.
 M-Print® PRO yazılımı, tüm genel grafik formatlarını tam olarak destekler.
 Düzenleme seçenekleri: Yalnızca birkaç adımda, gereksinim tanımlı özel markalama projeleri oluşturmak için ihtiyaç duyulan uygulamaya özgü tüm işlevlere erişilebilir.
 Çizim işlevleri ve ölçek etiketleri: M-Print® PRO, doğrusal ve dairesel ölçekler ve ayrıca uygulama ile ilgili diğer tüm metin ve grafikleri oluşturmanıza olanak tanıyan çeşitli çizim işlevleri sunar.
 

 

Markalama

Weidmüller standardı olan MultiCard konsepti, modern, yenilikçi tanımlama ve markalama sistemleri için kullanılmaktadır. MultiCard sistemi 200 çeşidi aşkın modeli ile birlikte, Weidmüller ve diğer üreticilerin modül ve iletkenlerine uyumlu markalama çözümleri sunar. Ürün yelpazesi plastik, polyester ve metal yüzeyler olmak üzere uygulamalara özel geniş bir etiket yelpazesi sunmaktadır.
 
Weidmüller baskılı ve baskısız markalama sistemleri:

 Klemensler, kablolar, elektronik komponentler, ve cihazlar için çok çeşitli markalamalar sunar.
 Diğer üreticilerin terminalleri ve bileşenleri için de kullanılabilir sistemlerdir.
 Endüstriyel ortamlardaki aşınma ve zorlamalara karşı dirençli baskı etiketleri üretir.
 İhtiyaçlarınıza göre boş, standart veya özel baskı etiketleri sunar
 

 
Weidmüllerin sunmuş olduğu markalama yüzeyleri dış ortam uygulamalarından pano içi markalama ihtiyaçlarına ortam şartlarının gerektirdiği dayanıklılık ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çözüm üretmesini sağlar.
 
Farklı materyallerden üretilmiş ürün çeşitleri, ısı ile daralan makaronlardan plastik etiket yüzeylerine, dış ortam UV dayanımı olan metal yüzeylerden polyester yapışkanlı cihaz ve buton etiketlerine çeşitli saha ve pano uygulamaları için geniş opsiyon alanı tanımaktadır.

Weidmüller iletken ve kablo markalama ürün yelpazesi, kullanıcılara çeşitli uygulamalar için çözümler sunar. Uygulama alanları dar iletkenlerden, dış çapı büyük olan kablolara kadar uzanır. Bu serideki ürünler arasında, ayrı etiketlere sahip kombinasyonlu sistemler, şeffaf kılıflar, büzüşmeli kılıflar ve kablo bağlarıyla sabitlenebilen markalayıcılar bulunmaktadır.

Weidmüller cihaz etiketleri, kullanıcıların zorunlu ekipman etiketleme yönetmeliklerine uymalarını sağlar. Weidmüller, hem geleneksel kendinden yapışkanlı hem de hızlı eşleşen klipsli çeşitlerde ünlü üreticilerin cihazları için özel olarak tasarlanmış etiketler sunmaktadır. Kullanıcılar, cihaz işaretleyicilerini kendilerini uygun yazılım ve sistem uyumlu yazıcı veya çizici sistemleri ile etiketleyebilir.

Kaynak: 


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar