elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hizmet Arayüzleri:
FrontCom® Vario |
Weidmüller

Sistem kontrolü ve sistem verimliliği, rekabette günümüzün en önemli başarı ölçütleri arasında yer alıyor. Weidmüller kompakt ve kurulumu kolay FrontCom® Vario hizmet arayüzleri ile sistemlere ve süreçlere verimli erişim sağlıyor.



A- A+
31.08.2021 tarihli yazı 6648 kez okunmuştur.
Optimum sistem kontrolü ve yüksek sistem verimliliği, paha biçilmez rekabet avantajının yanı sıra şirketinizin üretken ve kârlı kalmasını sağlar. Kabinlerinizin muhafazalarına korumalı hizmet arayüzlerini basit bir şekilde ekleyebilir, sisteminizin kullanılabilirliğini ve üretkenliğini etkin bir şekilde artırmak için Wedimüller'in kanıtlanmış çözümden yararlanabilirsiniz. Ayrıca kontrol elemanlarına hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilir, bunu kapalı kabin kapısından rahatlıkla yapabilirsiniz.



Yerden tasarruf
Geleneksel hizmet arayüzleriyle karşılaştırıldığında Weidmüller FrontCom® Vario birkaç işlevi yalnızca tek bir çerçevede birleştirir. Bu nedenle fiziksel olarak alanın yalnızca yarısını kaplar.

Daha esnek
Modüler bir tasarım ve 5.000'den fazla olası kombinasyon ile FrontCom® Vario benzersiz bir esneklik sunar.

Geleceğe dönük
En son Cat.6A standardına uygun veri aktarımı ve çok çeşitli uygulamalar için geleceğe yönelik portföy sayesinde mükemmel planlama güvenilirliği sağlar.

 

FrontCom® Vario

Modüler tasarım ve 5.000'den fazla olası kombinasyon sayesinde benzersiz esneklik sunuyor. Modüler hizmet arayüzü FrontCom® Vario, tek veya çift çerçeve ile haberleşme ve güç geçmelerinin yanı sıra neredeyse her konfigürasyon için ideal ek plakanın mükemmel kombinasyonu sağlar.


 

FrontCom® Vario Avantajları

 Pazar standardına %100 uyumlu

 Cat.6A standardına göre geliştirilmiş olup, RJ45 ile bağlantısı yapılabilmekte
 Geniş etiketleme yüzeyleri sayesinde net tanımlama
► Veri ve sinyal girişleri için çerçevenin topraklama vidası aracılığıyla isteğe bağlı ekranlama
 Çeşitli kapatma mekanizmaları (topuzlu veya orijinal güvenlik kilidi ile)

FrontCom® Vario, sistemlerinizde çok sayıda bakım ve optimizasyon işleminin çok daha verimli bir şekilde, dolayısıyla çok daha uygun bir fiyata gerçekleştirilebileceği anlamına gelen çok sayıda akıllı ayrıntıya sahiptir.


FrontCom® Vario kompakt, kurulumu kolay ve esnek bir şekilde monte edilebilir yapıdadır. Farklı veri, sinyal ve güç modüllerinin yanı sıra çeşitli şık muhafaza tasarımları mevcuttur. Böylece özel gereksinimlerinize uygun bir çözüm seçilebilmektedir. FrontCom® Vario özellikle güvenli, hızlı ve ileriye dönük bir çözüm olarak öne çıkmaktadır.


 

5.000’i Aşkın Farklı Kombinasyon


Sistem tasarımı projelerinde tasarım mühendisleri ve planlamacılar belirli zorluklarla karşı karşıya kalmaktadır. Her müşterinin farklı gereksinimleri olmasını ön planda tutan FrontCom® Vario, hizmet arayüzünüzü kişisel gereksinimleri göre uyarlamak için şimdiye kadar benzersiz bir seçenek yelpazesi sunuyor. Örneğin; kabinet içindeki sistemlere bağlantı kurmak için kullanılabilecek ülkeye özel priz sistemleri veya RJ45, USB veya D-sub gibi farklı fiş türleri FrontCom® Vario için sorun olmaktan çıkıyor.

Modüler FrontCom® Vario hizmet arayüzü; tek çerçeve, iletişim ve güç ekleri ile neredeyse her konfigürasyon için ideal ek plakasının mükemmel kombinasyonunu sunuyor. Sonuç olarak, 5.000'den fazla olası kombinasyon arasından seçim yapılabiliyor.
 

Tesislere ve Süreçlere Daha Verimli Erişin


Kompakt bir sistem olan FrontCom® Vario’nun kurulumu kolaydır ve ayrı ayrı monte edilebilir yapıdadır. Çok sayıda veri, sinyal ve güç modülünün yanı sıra birçok çekici muhafaza çeşidi arasından seçim yapma imkanı sunmaktadır. Ayrıca Weidmüller, Amerikan pazarının özel gereksinimlerini karşılamak için NEMA 4X onayı ile kilit seçimini genişletti ve seçenekler ekledi.

Avantajlar

 Kontrol panosundaki PLC'ye hızlı ve güvenli erişim
 Üretim verilerini basit şekilde okuma
 Kullanışlı sorun giderme, yapılandırma ve programlama
 Kalifiye bir elektrikçiye danışmadan hızlı hizmet erişimi


 
 

Modüler Prensip - Bileşenlerinizi Seçin


Çerçeveler
FrontCom® Vario, farklı çerçeveler aracılığıyla farklı gereksinimlere ve çevre koşullarına uyum sağlayabilir.

Ekler
Gereksinimlerinize bağlı olarak farklı veri, sinyal veya güç girişlerini seçebilir ve bunları uygun giriş plakasına kilitleyebilirsiniz.

Plakaları yerleştirin
Uçları tutmak için farklı uç plakaları mevcuttur. Güç, veri ve sinyal girişleri için farklı tutucu kombinasyonları ile ayrılırlar. Ayrıca koruyuculu olarak da mevcuttur.

 

FrontCom® Mikro


FrontCom® Micro, Ethernet ve USB girişlerinin yanı sıra STEADYTEC® teknolojisi ile kompakt veri erişimi için ilk tercih olmaktadır. Yerden tasarruf sağlayan hizmet arayüzü; pano duvarlarına, dağıtım panolarına veya kontrol panellerine monte edilebilmektedir.

Avantajlar

 Standart 22 mm yuvarlak delik sayesinde kolay montaj
 Cat.6A standardına göre geliştirilmiş ve RJ45 ile bağlantısı yapılabilmekte
 IP65 koruma sınıfı


Weidmüller FrontCom® Vario Single Frame Çözümü için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. 




Weidmüller FrontCom® Vario Double Frame Çözümü için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. 



 
 
                                


Kaynak:

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar