elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Lider Bağlantı Çözümü Klippon® Connect |
Weidmüller

Weidmüller Klippon® Connect ile bağlantı çözümlerinde liderliğini koruyor. Weidmüller planlama, proje planlama, doğru kablolama ve daha hızlı markalama işlemlerinde zamandan tasarruf sağlıyor.



A- A+
18.05.2021 tarihli yazı 7458 kez okunmuştur.
Üretim süreçleri giderek karmaşık hale gelirken, geleceğin Endüstri 4.0 üretim tesislerindeki ihtiyaçlar da farklılaşıyor. Klippon® Services, farklı pano konseptleri için ihtiyacınıza uygun uygulama ürünleri sunuyor.

Günümüzde kontrol kabinlerinde alanların küçülmesi ve kablolama sürelerinin kısaltılması gerekiyor. Weidmüller Klippon® Connect, bu amaca ulaşmak için kanıtlanmış bir çözüm sunuyor. Klippon® Connect hızlı, kolay ve mümkün olan en küçük alanda güç sağlamaya odaklanıyor. Bu alanda A Serisi ürün ailesini genişleten Weidmüller’in yeni A2C 50/70 ve A2C 95/120 versiyonları 10 ila 120 mm² arası kesitler için uygun çözüm sağlarken, yenilikçi PUSH IN-Power bağlantı teknolojisi ile rakiplerinin önüne geçiyor.


 

Pano Yapımının Tüm Aşaması için Katma Değer

Planlama aşaması, tüm pano yapım sürecinin başarısı ve maliyet etkinliği için çok önemlidir. Etkin ve kolay kablolama ise kurulum aşamasının anahtarıdır. Weidmüller, sezgisel kullanım ve net tasarım ile tüm fonksiyonların bir arada kullanılmasını sağlıyor. Klippon® Connect, otomatik test ve kontrol süreçlerini mümkün kılan standartlaştırılmış test noktalarına sahiptir. Bu sayede bakım ve test görevleri çok daha güvenli ve daha hızlı gerçekleştirilebilir.


 

Klippon® Connect Avantajları

► Tasarım ve işaretleyici konumlandırma, robot destekli montaj işlemlerine en uygun şekilde uyarlanmıştır.
► WMC'de terminal ayar şeritleri üretim için tutarlı dokümantasyon sağlar.
► Yenilikçi PUSH IN-Power bağlantı teknolojisi, özellikle titreşime dayanıklılık ve uzun süreli kullanılabilir bağlantılar sağlar.
► Yüksek akım klemensleri dünya standartlarında belirtilen gereksinimlerin %100'ünü karşılar.
► PUSH IN-Power teknolojisi ile birlikte dayanıklı malzemeler, zorlu ortamlarda bile yüksek bağlantı güvenilirliği sağlar.
► Yüksek akım klemensleri, yüksek kaliteli bileşenler ve hassas üretim süreçleri sayesinde uzun bir kullanım ömrünü sunar.
 

Bağlantı Teknolojisi

 PUSH IN teknolojisi: PUSH IN teknolojisine sahip konnektörler, çatal bağlantılı terminallere kıyasla tek telli kablolar ve kablo ucu yüksükleri üzerinde bağlantı sürelerini %50 azaltır. Weidmüller'in PUSH IN teknolojisi, zorlu uygulamalarda bile mükemmel temas güvenliğini ve kullanım kolaylığını garanti eder.
► Gergi kelepçesi teknolojisi: Kanıtlanmış gerilim kelepçesi teknolojisine sahip modüler klemensler, kompakt olmasının yanı sıra yönetilebilir kabin yapısı için mükemmel bir çözüm sunar. Olağanüstü esneklik seviyesi, gergi kelepçesini avantajlı hale getiriyor.



► Patentli teknoloji ile vidalı bağlantı: Weidmüller’in calmping yoke teknolojisi, yüksek güvenilirliği ve çeşitli tasarımları, planlamayı kolaylaştırır ve operasyonel güvenliği optimize eder.
 Başlıksız cıvata teknolojisi vidalı bağlantı: Weidmüller zorlu koşullarda güvenilir güç aktarımı için WF, WFF ve ST 400 saplamalı terminaller sunuyor. Kıvrımlı kablo pabuçları ile iletkenler dişli pimlerin üzerine yerleştirilir ve altıgen somunu gerekli torkta sıkarak güvenli bir şekilde birbirine bağlanır.
 
►İlginizi Çekebilir: Combiner Box PV Next | Weidmüller
 

Klippon® Connect AITB Klemensler


İnşaat endüstrisini çok sayıda standart ve yönetmeliğe sahiptir. Dolayısıyla, elektrik tesisatları için yüksek güvenlik standartları karşılanmalıdır. Bu standartlar, sınırlı bir alanda karmaşık kontrol kabinlerine entegre edilmesi gereken çok çeşitli bileşenler için de geçerlidir. Weidmüller’in AITB modüler klemens sistemi, bina tesisatlarında kablolama için özel gereksinimleri ve güvenlik düzenlemelerini karşılamak için özel olarak geliştirilmiştir. Bu seri planlama, kurulum ve operasyonda katma değer sağlamaktadır.

► PUSH IN bağlantı teknolojisi önemli ölçüde zaman tasarrufu sağlar.
► Çift çapraz bağlantı kanalı, üç fazlı sistemlerde akıllı potansiyel multiplikasyon sağlar
► Terminallerin şekli ve işaretleyici konumlandırması, robot destekli montaj işlemlerine en uygun şekilde uyarlanmıştır.
► WMC'deki klemens dizilerinin dijital tasarımı, üretim için tutarlı dokümantasyonun oluşturulmasını sağlar.



Klippon® Connect TTB


Akım ve gerilim trafolarının kablolaması yeni klemens serisi ile özellikle kolay ve güvenli bir şekilde yapılabilir. İşletim sırasında hataların önlenmesi, tesis kullanılabilirliğini artırır ve tüm şalt sisteminin yaşam döngüsünü uzatır. Böylelikle kullanıcının ilgili gereksinimleri önemli ölçüde karşılanmaktadır.

► Tek terminal bloğu sistemi ile güvenli akım ve gerilim trafosu kablolaması
► %100 güvenli kullanım için entegre kısa devre mekanizması
► Maksimum esneklik için bağlantı kesme kontağından önce ve sonra özel çapraz bağlantı kanalı
► 10 mm çapa kadar bağlantıya izin veren test soketleri


 

Klippon® Connect WPD


Klippon® Connect WPD 111 ve WPD 113 güç dağıtım klemensleri, makineler ve tesisler için yenilikçi çözüm sunmaktadır. Bu uzantılar olabildiğince güvenli, verimli ve yer tasarrufu sağlamalıdır. WPD dağıtım blokları benzersiz bir merdiven biçimine ve offset pozisyonda vida başlarına sahiptir. Ayrıca her kademe seviyesinde, kapalı alanlarda bile sistemlerde ve muhafazalarda güvenli ve rahat bir bağlantı sağlar.

► Gri, mavi, kırmızı ve siyah renklerde mevcuttur.
► Kendi kendine sönen, halojensiz plastik muhafazaya sahiptir.
► EN 50274'e göre yüksek parmak koruması bulunmaktadır.
► Yüksek SCCR standardına göre kısa devre direncine sahiptir.
 

Klippon® Connect Test-Ayırma Klemensleri


A2T 2.5 DT / DT test-ayırma klemensleri dar alanlarda güvenli ve basit bir elektriksel izolasyon sağlar. Bir blok ile iki potansiyelin çalıştırılması sayesinde %50 yer tasarrufu sağlanmaktadır. Çok işlevli bağlantı kesme bölümü, elektronik bileşenlerin entegrasyonunu sağlamak için bir sigorta terminaline dönüştürülebilir.

► Renk kontrastlı ayırma kolları sayesinde maksimum güvenlik
► Her bağlantı noktasında entegre test noktası
► Bireysel uygulamalar için çok işlevli bağlantı kesme alanı
 

Klippon® Connect WPD 110


Weidmüller’in bu çözümü sadece inşaat endüstrisinde değil, makine gibi diğer endüstrilerde de kullanılabilmektedir. Alt dağıtım bloklarını WPD 110 ile genişletilmesi, 70 mm²'ye kadar kesite sahip tellerin toplanmasını ve dağıtımını sağlar. Patentli bağlantı alanı ayrıca alüminyum iletkenlerin esnek ve basit bir şekilde kullanılmasını sağlar.

► Alüminyum iletken bağlantısı
► Kendi kendine sönen, halojensiz plastik muhafaza
► EN 50274 uyarınca parmak korumalı
► Harf ve rakamlarla bağlantı açıklaması


 

Klippon® Connect A2T 2.5 EM Klemensleri


Endüstriyel kontrol panellerinde, devrelerin tasarımı için maksimum esneklik gereklidir. Weidmüller’in entegre elektronik bileşenlere sahip terminal blokları, önemli fonksiyonları devrelere entegre etmek için yerden tasarruf sağlayan bir yol sağlar. Standart portföy, entegre diyotlara, dirençlere ve LED'lere sahip terminalleri içerir.

► Maksimum esneklik
► Bileşenler için gerilim yükselmelerine ve aşırı gerilime karşı en yüksek güvenlik
► Bireysel uygulamalar için çok işlevli ayırma alanı
 

Klippon® Connect Yüksek Akım Klemensleri


A serisi klemensler; A2C 50/70 ve A2C 95/120 ile kontrol kabinlerindeki alan gereksinimi sağlanırken, elektriğin güvenli ve verimli bir şekilde dağıtımı sağlanır.

► Hızlı tanımlama ve en uygun seçim
► İyi görünürlük işareti
► Standartlaştırılmış test seçenekleri
► Harici gerilimin tanımlanması
► Önceden monte edilmiş bloklar
► Yenilikçi PUSH IN-Power bağlantısı


Daha fazla detaylı bilgi için aşağıdaki videoları izleyiniz.








                                


Kaynak:





Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar