elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

IoT Uygulamaları için Çok Yönlü IoT Gateway |
Weidmüller

IoT uygulamaları endüstride giderek artan bir ihtiyaç haline geliyor. Tüm IoT uygulamaları için Weidmüller IoT Gateway çok yönlü çözüm sunuyor. Weidmüller'in kapsamlı, modern ve koordineli IoT portföyü ile Endüstriyel IoT'ye giden yolda başarıyı yakalayabilirsiniz. Detaylar yazının devamında...



A- A+
05.04.2021 tarihli yazı 7977 kez okunmuştur.
Tesis otomasyonu yıllardır hızlı bir dönüşüm yaşıyor. Weidmüller IoT Gateway 30, akıllı bileşenlerin geliştirilmesinden kaynaklanan gereksinimleri her zaman ele almış ve ileriye taşımıştır. Weidmüller IoT Gateway; bir yandan sensörden buluta en çok ihtiyaç duyulan bağlantıyı kurarken, öte yandan makine verilerini alıp ön işlemden geçirerek, gönderilen her mesajın maliyeti sayesinde işletme maliyetlerinin düşük tutulmasını sağlar. Veriler toplanır veya yalnızca olay odaklı olarak gönderilirse, bu bilgi alışverişi için gereken çabayı en aza indirir.


 
 

Altyapıdan Bağımsız Weidmüller IoT Gateway

Mobil bağlantı sayesinde Weidmüller IoT Gateway, mevcut altyapıdan bağımsız olarak her yerde kullanılabilir. Weidmüller, mobil bağlantı için geleceğe dönük 4G LTE standardını kullanıyor.

Veri ön işleme, IoT Gateway 30'a entegre edilmiş olan açık Node-RED IoT standardı kullanılarak gerçekleştirilir. Bu, kullanıcının uygulama programlamasına veya topluluğun önceden tanımlanmış birçok işlevine geri dönmesine olanak tanır.




Saha cihazlarına ve kontrollerine, mevcut sistemlere bağlantıyı kolaylaştıran Modbus RTU, TCP, OPC UA, MQTT veya RFC1006 gibi ortak arayüzler ve protokoller aracılığıyla erişilir. Çoğu durumda, bu amaçla kullanılan kontrol sisteminde hiçbir değişiklik gerekli değildir. Veriler, daha fazla kullanım için şirket içi BT'ye veya Azure, AWS veya IBM gibi bulut sistemlerine gönderilir

Weidmüller u-link Uzaktan Erişim Hizmeti de IoT Gateway'e entegre edilmiştir. Bu, makinelere ve tesise hızlı ve güvenli erişimi garanti eder. Ek olarak, işlem verileri u-link'te saklanabilir ve bireysel gösterge tabloları ve alarmlar oluşturulabilir. Sezgisel arayüz, uzman bilgisi olmadan hızlı ve kolay bir şekilde yapılandırılabilir ve dahili süreç yapılarına göre ayarlanabilir. Weidmüller, bunun için IoT ve uzaktan erişim seçeneklerini tek bir portalda birleştirir.


Panel dışında kullanım için Weidmüller IoT Gateway 30, FieldPower® kutusuna kolayca ve güvenli bir şekilde entegre edilebilir. IoT Gateway 30, entegre arayüzü ile etkileyici bir çözüm sağlamaktadır.



Weidmüller'in kapsamlı, modern ve koordineli IoT  portföyü ile Endüstriyel IoT'ye giden yolda başarıyı yakalayabilirsiniz. Greenfield ve brownfield gibi uygulamaları için çözümler; veri toplama, veri ön işleme, veri iletişimi ve veri analizini içerir- Endüstriyel IoT'ye giden yolun karmaşık olması gerekmez. Bu, kullanıcılara sensörden buluta kadar özelleştirilmiş bir IoT çözümü sunan yeni IoT Gateway 30 tarafından da sunulmaktadır.


                                


Kaynak:

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar