elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

e-Mobilite için Şarj Altyapısı |
Weidmüller

Elektrikli araç sektörü hızlı bir şekilde büyümeye devam ederken, şarj altyapısı konusundaki ihtiyaçlar da artıyor. Weidmüller e-Mobilite alanındaki yenilikçi hizmetleriyle, şarj altyapısı için çözümler sunuyor.



A- A+
24.01.2021 tarihli yazı 7705 kez okunmuştur.
e-Mobilite sektörü, elektrikli araçlarla birlikte çok hızlı bir dönüşümün içinde yer alıyor. Elektrikli araç sayısında yaşanan artış ve ortaya konulan gelecek senaryoları, tesisattan bağımsız bir şekilde elektriğe ulaşımın, kullanıcılar için ne kadar önemli bir ihtiyaç haline geldiğini gösteriyor. Tahminlere göre dünyadaki elektrikli araç sayısı 2030 yılı itibariyle 120 ila 250 milyon arasında bir seviyeye yükselecek. Türkiye’de ise bu sayının 2,5 milyona ulaşması bekleniyor.



Uzun süredir elektrikli araç sektörünü gözlemleyen Weidmüller, burada çok büyük bir potansiyel görüyor. Yapılan analizler, hem pazarın hem de toplumun yeni bir teknolojiyi kabul etmeye hazır olduğunu ve teknolojinin müşteri gereksinimlerini karşılayabileceği bir noktaya geldiğini ortaya koyuyor.

Weidmüller şarj altyapısı çözümleriyle yenilikçi tasarım, sezgisel kullanılabilirlik ve hızlı müşteri geri bildirimlerine odaklanıyor. Endüstriyel bağlantının öncüsü olan Weidmüller, yaratıcı şarj altyapısı çözümleriyle yarının geleceğini bugün tasarlıyor.




Kullanıcılar kendi evlerinden, işte ve boş zamanlarında halka açık şarj istasyonlarına kadar birçok farklı senaryolarda elektrikli araçlarını şarj etme ihtiyacı duyabiliyor. Weidmüller, geleceğin mobilitesini herkes için erişilebilir kılmak amacıyla birçok farklı uygulama alanı için optimum şarj çözümleri sunuyor.

Peki Değişen Neler Olacak?

Weidmüller şarj altyapısı çözümlerini geliştirirken; şarj istasyonlarının kurulumu, kullanılabilirliği, güvenilirliği gibi günlük kullanımda rol oynayan yoğun faktörleri hesaba katıyor. Basit kuruluma ve yüksek düzeyde kullanım kolaylığına önem veren Weidmüller, konektörün şarj kutusuna takılma şekli ve kablonun nasıl sarıldığı gibi detaylara da önem veriyor. Bu nedenle Weidmüller şarj istasyonları, ev sahiplerine ve kamu sektörü kullanıcılarına kadar dahil olan tüm hedef grupların ihtiyaçlarını karşılar.


Weidmüller şarj istasyonlarına ek olarak uygun kurulum, kullanım, bakım ve yönetimi sunuyor. Bunun yanı sıra akıllı ödeme ve faturalama işlevleri için bulut tabanlı operasyonel hizmetler de sağlıyor.

Hızlı ve Kolay Kurulum

Elektrikli araçlar çoğunlukla evde veya işte şarj edilir. Duvara monte AC şarj istasyonları, iyi şarj hızı ve ilgi çekici görünümü yüksek verimlilikle birleştirir. Ticari tesislerin yanı sıra tek ve çok aileli evlerdeki garajlar ve park tesisleri için uygundurlar.






Retro Geri Döndü!

Retro tasarım konusunda bir hayli iddialı olan Weidmüller, en son şarj istasyonu teknolojisini klasik bir parkmetrenin büyüleyici tasarımıyla birleştiriyor. Yüksek kaliteli ve sağlam şarj istasyonu, çekici detaylar sayesinde öne çıkıyor ve özellikle tarihi şehir merkezleri gibi halka açık park alanları için uygun özelliğe sahip oluyor.



Profesyoneller için Şarj Çözümleri

Hareket halindeyken güvenilir bir şarj altyapısı da gereklidir. Halka açık otoparklar için AC duvara monte Business Şarj İstasyonu, kullanıcıların tekrar hızla yola çıkmasını sağlıyor.



Şarj Altyapısı Şeffaflığı

E-mobilite platformu, rahat çalışma için kapsamlı şarj noktası yönetimi ve tutarlı bir marka görünümü için esnek bir arayüz tasarımı sağlar. Açık arayüzler sayesinde, mevcut şirket sistemlerine kolaylıkla entegre edilebilirken, açık standartlar üreticiden bağımsız şarj altyapısının basit entegrasyonuna izin verir.



                                


Kaynak:

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar