elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

CUTFIX PRO ile Kablo Hazırlama |
Weidmüller

Weidmüller CUTFIX PRO ürünüyle, kablo hazırlama işlemini otomatik ve hassas hale getiriyor. İstenilen boyutlarda parçalar CUTFIX PRO ile çok hızlı bir şekilde hazırlanıyor. CUTFIX PRO’nun yatay düzlemdeki çalışma alanı ideal bir görüş sağlarken, yeni tasarlanmış hızlı başlatma menüsü de sezgisel kullanım sunmaktadır. Detaylar yazının devamında...



A- A+
17.12.2021 tarihli yazı 5014 kez okunmuştur.
Weidmüller, profesyonel ve yüksek performanslı makineleri ile mükemmel verimlilikte başarılı çözümler sunuyor. Özellikle profesyonel ve verimli kablo hazırlama ve işleme için otomatik makineleri ile kurulum sürelerini hızlandırıyor.

Weidmüller CUTFIX PRO, farklı kesitlere sahip esnek iletkenlerin hassas bir şekilde istenilen uzunluklarına göre kesilmesini sağlar. A4 sayfasına sığan boyutları ve hızlı işlem süreleriyle esnek uygulama seçenekleri sunmaktadır.


► Derinlik:               250 mm
► Yükseklik:            250 mm
► Genişlik:              250 mm
► Net ağırlık:          34.000 gr



 

Weidmüller CUTFIX PRO Pratik Kullanım

CUTFIX Pro, modern tasarımı ve sağlam, kompakt yapısı ile ön plana çıkıyor. CUTFIX PRO’nun yatay düzlemdeki çalışma alanı ideal bir görüş sağlarken, yeni tasarlanmış hızlı başlatma menüsü de sezgisel kullanım sunar. Bu noktada, yeni 5 inçlik renkli dokunmatik ekran, optimum görsel sunumuyla da kullanımı çok pratik hale getirmektedir.



 

100-240V AC 50/60 Hz şebeke bağlantısı ile çalışan CUTFIX PRO, ayarlanabilir parça ve miktar özelliğine sahiptir. Örneğin; kablo kesimi için CUTFIX PRO’da gerekli bilgileri girdiğinizde, hazneye uzatılan kabloyu istenilen sayı ve parçada hassas şekilde kesebilmektedir.

Uzunluk seçimi minimum 1 mm, maksimum 999.999 mm olarak yapılabilmektedir.




CUTFIX PRO üzerinde bulunan LCD ekran aracılığıyla operatörler seçimlerini çok kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmektedir. Bununla birlikte cihazda bulunan yazılım, PC ile veri alışverişini mümkün hale getirmektedir. Ayrıca hassas servo DC sürücü sayesinde CUTFIX PRO yüksek tekrarlama doğruluğuna sahiptir.

CUTFIX PRO ürün ailesinde; CUTFIX PRO FEEDER, CUTFIX 8, CUTFIX 8 INTERFACE modelleri yer almaktadır.




 

İsteğe bağlı çoklu besleme

CUTFIX PRO, isteğe bağlı olarak çoklu besleyici ile donatılabilir. Bu, Weidmüller Wire Processing Center'a (WPC) entegre edildiğinde verimlilik ve esneklik açısından ek avantajlar sağlar.

Basit kullanım

CUTFIX PRO'nun 5 inçlik dokunmatik ekranı, kullanımı kolaylaştırır ve makinenin tüm kesme işlerini takip edilebilir.

Kompakt tasarım

Son derece kompakt CUTFIX PRO, yalnızca bir A4 sayfası kadar alan kaplar. Bu nedenle dar alanlarda bile esnek bir şekilde kullanılabilir. Sağlam metal bileşenleri uzun bir hizmet ömrü sağlar.


Weidmüller CUTFIX PRO hakkında daha fazla detaylı bilgi için videoyu izleyiniz.
 

 

Kaynak:

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar