elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Pano İçi Yardımcı Ürünler |
Weidmüller

Panoların kurulum ve montajında doğru pano içi ürünlerin kullanımı, hem bileşenlerin güvenliği hem arıza vb. durumlarda pano içine müdahale kolaylılığı için oldukça önemlidir. Weidmüller kablo kanalı, fan ve ray seçenekleriyle pano içi çözümlerinde ön plana çıkıyor.



A- A+
24.10.2018 tarihli yazı 8874 kez okunmuştur.

Weidmüller Kablo Kanalı Serisi

Kablo kanalları, bir sistem için düzenden çok daha fazlası anlamına geliyor. İyi yapılandırılmış ve korunan kablo tesisatı; kurulum, bakım ve güvenli çalışma için sağlam bir temel sağlar. Düzenli kablo yönlendirmeleri ile işletmeler yer, zaman ve maliyetten tasarruf yapabilir.

Weidmüller'in DIN EN 50085-2-3 standartlarına uygun şekilde delinmiş olan kablo kanalları, tutma pabuçları gibi pratik detaylar ile kurulumu kolaylaştırıyor. Ayrıca akıllı kapanma mekanizması, kolay mandallama ve güvenli uyum sağlıyor. Yüksek stabilite, minimum torsiyon ve tam delikli yapı kurulumu kolay ve hızlı hale getiriyor. Metrelik ve köşe seçenekleri ile farklı alanlardaki ihtiyaçlar karşılanabiliyor.



 
►İlginizi Çekebilir: Röle Grupları | Weidmüller

Weidmüller Kablo Kanallarının Avantajları:

► Tek bir kaynaktan kapsamlı ürün yelpazesi
► Yüksek esneklik
► Bükülme olmayan sağlam kablo kanalları
► DIN EN 50085-2-3'e göre hassas delinmiş alt delikler
► Sabitleme yardımı için tutma pabuçları
► Optimum kilitleme sayesinde emniyetli kapak mekanizma
► Halojenden arındırılmış kablo kanalları, yangından korunma ve daha fazla işletim güvenliği sunar


 

Weidmüller Fan Serisi

Dijitalleşmede artan eğilimler ile kontrol panelleri içerisinde kullanılan elektronik bileşenlerin sayısı artıyor. Elektronik bileşen sayısındaki artış, kontrol panelindeki iç ısının yükselmesine neden oluyor. Çalışmalar, sadece 10 °C'lik bir sıcaklık artışının bile, bileşenlerin ömrünün %50'den fazla kısaltabildiğini gösteriyor. Fanlar, bu iç ısıyı çekerek elektronik bileşenlerin ömrünü uzatır.

Weidmüller filtre fanları, yüksek hava debisinde düşük enerji tüketimi sayesinde kontrol kabinlerinin güvenilir ve ekonomik bir şekilde soğutulmasını sağlar. Filtre keçesi ve contasının kombinasyonu, sabit ve yüksek hava akış hızlarında bile yüksek koruma sınıfları IP54 ve IP55'i karşılar. Ek olarak yenilikçi katlanmış filtre keçesi, geleneksel ürünlerden 3 kat daha uzun kullanım ömrü sağlar.

Dört köşenin tümünde bulunan mekanizma ve fonksiyonel kapak gibi gelişmiş detaylar, zamandan ve paradan tasarruf ederek hızlı ve aletsiz bir montaj sağlar.



 
►İlginizi Çekebilir: Güç Kaynakları | Weidmüller

Verimli çalışma için fan seçimi de oldukça önemlidir. Eğer uygulamanızda küçük bir ısı kaybı varsa, filtreli koruyucu bir ızgara etkili olabilir. Ancak bu çözümün soğutma etkisi, günümüz bileşenleri için çok düşüktür. Kurulum yeri temiz, tehlikeli maddelerden arınmış ise fanlı basit bir soğutma sistemi ihtiyacı karşılayabilir. Bu uygulama çoğu durumda ısı dağılımı gereksinimini karşılar.

Weidmüller Fanlarının Avantajları:

► Daha düşük güç tüketimi ile daha büyük hava debisi sayesinde optimize enerji tüketimi
► Yenilikçi filtre keçesinde IP 55 standartı ile üç kat daha uzun kullanım ömrü
► Hızlı ve aletsiz montaj için dört köşeli geçmeli mekanizma
► Filtre keçesi değişimi için hızlı ve basit kullanımlı kapak



 

Weidmüller Ray Serisi

Weidmüller, elektrik tesisatı kurulumu için 10 × 3 bakır rayın etrafında dönen ve mükemmel şekilde koordine edilmiş bileşenler içeren komple bir sistem sunuyor. Bu sistemde montaj klemensleri, nötr iletken klemensler ve dağıtım klemenslerinden bara tutucu gibi kapsamlı bileşenler mevcut. Ayrıca raylı sistem, arızlanan bileşenlerin yenisi ile değiştirilmesini çok daha kolay hale getiriyor. Weidmüller ray serisi ile farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.




Weidmüller'in pano içi çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.


 


Kaynak: 



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar