elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2013 Yılının En Çok İlgi Çeken 10 Fotoportu

2013 yılında mühendisliğin en ilginç ve en etkileyici fotoğraflarını merak ediyor musunuz? Elektrikport’ta mühendislik konularının en çarpıcı, en ilginç ve en etkileyici fotoğrafların sergilendiği Fotoport bölümümüzde 2013 yılının en çok ilgi çeken Fotoportlarını sizler için derledik. İşte bu yılın en çok ilgi çeken 10 Fotoportu.



A- A+
28.12.2013 tarihli yazı 11296 kez okunmuştur.

Teknoloji Devlerinin Stajyer Maaşları Ne Kadar?   

Çoğumuz staj yaptık ya da yapacağız. Stajlarımızı teknolojinin dev şirketlerinde yapmayı kim istemez? Peki bu şirketler stajyerlerine ne kadar maaş veriyor? Maaşların küçükten büyüğe sıralandığı bu albümümüzü merak ediyorsanız buradan inceleyebilirsiniz.
 


 

 

Mühendislik Pozisyonlarında Firmalara Göre Maaşlar  

Şimdi ise stajyerler değil de mühendislik pozisyonlarında çalışan mühendislerin dev şirketlerde ne kadar maaş aldığını gösteren Fotoportumuz var. Hangi mühendis hangi şirkette ne kadar maaş alıyor merak ediyorsanız bu Fotoport tam size göre.
 

► İçeriğin Fotoportu

 



 

 

3D Yazıcılardan Çıkan En İlginç 10 Şey

Sitemizde 3D yazıcılar ile ilgili teknik içeriklerimizde birçok bilgi verdik. Bunların neticesinde 3D yazıcılardan neler çıktığını merak edenler bu Fotoportumuza ilgi gösterdi. İşte karşınızda 3D yazıcılardan çıkan en ilginç 10 tasarım.
 

► İçeriğin Fotoportu
 




 
 

Geleceğe Dönüş Filminden Esinlenilen 10 Teknolojik Alet 

Eski bir bilim kurgu filmi olan Geleceğe dönüş filmini bazılarımız izlemiştir. Filmde gelecekte popüler olacak yeni teknoloji aletler önceden tahmin edilmiş gibi. Google Glass, bilgisayarlar, ince dijital kameralar gibi teknolojik aletler filmde gelecekte kullanılacak gibi gösterilmiş. Hiçte yanılmamışlar gibi. İşte bu Fotoportumuz da yılın en ilgi çekenlerinden.
 

► İçeriğin Fotoportu
 

 

Yüzük Saat

Bir yüzük düşünün ki hem aksesuar olarak parmağınıza takabilin hem de saati göstersin. Ledlerle ışıklandırma yapılarak harika bir görüntü elde edilmiş. Yine bu yılın en çok ilgi çeken Fotoport listemizde.

 

► İçeriğin Fotoportu
 


 

 

Türkiye'nin Önde Gelen Firmaları Teknoloji Sektöründeki Çalışanlarına Ne Kadar Maaş Veriyor? 

Türkiye' nin önde gelen firmaları teknoloji alanında ki çalışanlarına acaba ne kadar maaş veriyor? Merak ediyorsanız, albümümüzde bulunan ortalama aylık verilen net maaşları bu Fotoportumuzdan görebilirsiniz.
 

 İçeriğin Fotoportu



 

Dünya’ya Hükmeden Şirketler

Dünya'nın en büyük ilk 500 şirketini her yıl sıralayan İngiliz basınının ünlü gazetesi Financial Times, bu yıl 17. sini yaptığı FT 500, 2013 ile bir kez daha hayatımızı yöneten şirketleri piyasa değerlerine göre sıralandırıyor. İşte listenin ilk 15'ini gösteren bu albüm, yılın en çok ilgi çeken Fotoportlarından.

 

► İçeriğin Fotoportu
 



 

 

Muhteşem Çocuklar | 7 İnanılmaz Buluş   

Yaşları 13-19 arası değişen genç bilim insanları, dünyanın seyrini değiştirebilecek projelere imza atıyor. Dünyanın kötü gidişatına, kaybolan doğaya uygun projeler geliştiren bu çocukların projeleri 2013 yılının en ilgi çeken Fotoportları arasında.
 

► İçeriğin Fotoportu




 

 

Arduino Karikatür   

Arduino kullanımı kolay, açık kaynaklı donanım ve yazılımdan oluşan, elektronik prototip geliştirme ortamıdır. Arduino nasıl kullanılır? Hangi programlarla kullanılır? Karikatürize edilmiş bu fotoğraflar yılın en çok ilgi çekenlerinden. 
 

► İçeriğin Fotoportu



 

Dünyanın En İyi 10 Ekolojik Evi   

Modernleşen dünya beraberinde çeşitli çevre sorunları meydana getirmektedir. Bu sorunlara bir nevi çözüm olan ekolojik evler bu albümümüzde karşımıza çıkıyor. Doğaya en az zarar veren ekolojik evlerden en iyileri bu yılın en ilgi çekenleri arasında.
 

► İçeriğin Fotoportu





► Sizce yılın en iyi Fotoportu hangisiydi?

 


Çağın Özçivit Çağın Özçivit Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar