elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Amper Elektrik Sanal Mağazası Açıldı

Yıldırımdan Korunma ve Topraklama sektörünün modern, köklü ve yenilikçi lider firması Amper Elektrik, e-ticarette de liderliği hedefliyor. Amper Elektrik, sanal mağazasını açarak sektöre yeni bir soluk getirdi. Amper Market, milli ekonomiyi ayakta tutabilmek ve bu vesileyle müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını karşılayabilmek için emin adımlarla yolunda ilerliyor. Detaylar haberin devamında...



A- A+
08.02.2019 tarihli yazı 8040 kez okunmuştur.
50 yıldır yurt içi ve yurt dışında birçok başarıya imza atmış sektörünün önde gelen lider firması Amper Elektrik şimdi de sektöre yeni bir soluk getirerek ekonomik anlamda oldukça avantajlı imkanlar sunan sanal mağazasını açtı.


Hedef
: "Sektörünün lider E-ticaret firması olmak"


 Hızlı ve Ekonomik


Ücretsiz kargo avantajı ile  Amper Market saat: 14.00' e kadar vereceğiniz siparişlerinizi aynı gün kargoya vererek sizlere ulaştırıyor ve peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunarak sizlere ekonomik yönden de kolaylık sağlıyor. Amper Elektrik'in sanal mağazası ile hem zamandan hem de maddi yönden tasarruf edebilirsiniz. 
 

İlginizi Çekebilir: Bakır Kaplı Çelik Topraklama Çubuğu

 

Amper MarketParatoner, Topraklama, Termokaynak ve İzole Ürünler'in yanında Uçak İkaz Lambaları'na kadar geniş bir yelpazeye sahip ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor. www.ampermarket.com.tr üzerinden Amper Market'e ulaşabilir satış öncesi ve sonrası hizmetlerle birçok açıdan donanımlı ve kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz.


Amper Elektrik'in 2019 yılı kataloğu için tıklayınız.

Kaynak:





                

Reninnaz Demir Reninnaz Demir Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır