elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact, Çamlıca'daki Ofisinde Çok Yönlü Markalama Teknolojileri Anlatıldı

25 Temmuz 2019 Perşembe günü Phoenix Contact Çamlıca merkez ofisinde sunum ve atölye çalışmasını Phoenix Contact Markalama ve Pano İçi Montaj Ürünleri Ürün Yönetmeni Derya Tekler’in yaptığı tanıtım etkinliğinde, UV teknolojisiyle alüminyum ve paslanmaz çelik etiket üzerine renkli baskı yapan yazıcılardan dünyanın en hızlı lazer teknolojisiyle baskı yapan yazıcılara kadar çok yönlü markalama teknolojileri anlatıldı.



A- A+
26.07.2019 tarihli yazı 10998 kez okunmuştur.
Phoenix Contact'ın endüstriyel markalama ve tanımlama çözümleri  işletmede ve sahadaki  işlerinizi kolaylaştıracak akılcı çözümler sunar.  Profesyonel planlama ve markalama yazılımını, yenilikçi baskı sistemlerini, tüm uygulama alanlarına yönelik markalama malzemelerini içeren komple sistem yelpazesi,  planlamadan bitmiş etikete kadar sezgisel ve kullanıcı dostu çözümler sunar.
 

25 Temmuz 2019 Perşembe  günü Phoenix Contact Çamlıca merkez ofisinde sunum ve atölye çalışmasını  Phoenix Contact  Markalama ve Pano İçi Montaj Ürünleri Ürün Yönetmeni  Derya Tekler’in yaptığı  tanıtım etkinliğinde,  UV teknolojisiyle  alüminyum ve paslanmaz çelik etiket üzerine renkli baskı yapan yazıcılardan dünyanın en hızlı lazer teknolojisiyle baskı yapan yazıcılara  kadar çok yönlü markalama teknolojileri  anlatıldı.   
 

Phoenix Contact'ın UV-LED Yazıcılarının Teknoloijisi Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz?


2019 yılında pazara sunduğumuz BLUEMARK ID ve BLUEMARK ID COLOR yazıcılarında mürekkep partiküllü sıvılaştırılmış plastikten imal edilen özel bir sıvı kullanır. Sıvı, UV ışığıyla sertleştirilir. Bu nedenle etiket anında silinme ve çizilmeye karşı dayanıklı olur. BLUEMARK ID ve BLUEMARK ID COLOR ile baskı yapmak emisyon üretmez. Mürekkebin akışkan bileşeninin baskıdan sonra buharlaştığı mürekkep püskürtme işlemi ile karşılaştırıldığında UV LED teknolojisi çevreye önemli ölçüde duyarlıdır. BLUEMARK ID ve BLUEMARK ID COLOR yazıcı sistemleri, yüksek hızda ve daha önce hiç olmadığı kadar kolay şekilde kaliteli etiketler oluşturur. Sezgisel işletim yazılımı tüm yazdırma sürecinde size yol gösterir, bakım işlemlerini otomatikleştirir ve yazdırma hatalarından kaçınmanıza yardımcı olur. Çevre dostu UV LED baskı teknolojisi, siyah-beyaz ve hatta renkli (BLUEMARK ID COLOR) keskin yazı biçimlerini basabilir. UniCard serisi ile birlikte BLUEMARK ID, tüm malzemeleri plastik ve alüminyumdan UniSheet formatında işler.
 


 

Phoenix Contact'ın Bluemark ID ve Bluemark ID COLOR  Yazıcılarının Avantajları Nelerdir ?

 
BLUEMARK ID yazıcı serisi ile 1350'den fazla markalama malzemesine farklı uygulamalar için etiket basımı mümkündür. Plastik ve alüminyumu içeren geniş bir markalama ürün gamına sahiptir. Yüksek hızlı baskı sayesinde zaman kazandırır.  Kolaylaştırılmış endüstriyel renkli baskı yazıcısı 
BLUEMARK ID COLOR ile tek renkli baskıya ek olarak ayrıca çok renkli CYMK ile de baskı yapabilirsiniz.  Markalama sıvısı anında sertleşir. Bu malzemelerin derhal kullanılabilmesini sağlar.   Yenilikçi baskı metodu sayesinde kaliteli etiketler kullanıma hazırdır. Entegre markalama yazılımı tüm baskı sürecinde size yol gösterir. Baskı verisinin doğrudan girilmesi, sorun gidermek için videolar ve sezgisel menü dolaşımı rahat çalışılmasını sağlar. Önden besleme veya istiflenir magazinler sayesinde esnek malzeme montajı mümkündür.
 
 


►İlginizi ÇekebilirFonksiyonel Emniyet


Phoenix Contact'ın Lazer Yazıcı Sistemi Hangi Tip Etiketleri Basabilir?
 

Phoenix Contact’ın  lazer teknolojiyle çalışan  TOPMARK LASER ve bu sene pazara sunduğumuz TOPMARK NEO olmak üzere iki farklı yazıcısı var. Direkt lazer etiketlemede yenilikçi markalama sistemi en katı gereksinimleri en kısa sürede karşılayan etiketler oluşturur. TOPMARK NEO, klemensler, iletkenler, kablolar ve ekipmanların markalanması için piyasadaki en geniş lazer ürün yelpazesini işlemektedir. Çok sayıda akıllı fonksiyon sayesinde, operasyon çok kolay ve sezgiseldir ve kapsamlı ön bilgi olmadan çalıştırılabilir.
TOPMARK NEO için 650'den fazla paslanmaz çelik, alüminyum, ABS, poliakrilik ve polikarbonat markalama malzemeleri mevcuttur. Eşsiz malzeme yönetimi ve PROJECT complete planlama ve markalama yazılımına entegrasyon sayesinde TOPMARK NEO dakikada 250 etiketlik kapasitesiyle kendi sınıfındaki en hızlı lazer yazıcıdır. Darbeli  lazer teknlojosini baz alır. Direkt lazer etiketleme yapar : mürekkep yok, mürekkep şeridi yok, toner yok .Gravür, tavlama veya karbonlaştırma yoluyla yüskek kalitede ,kalıcı etiketleme mümkündür.
 

Phoenix Contact'ın Mobil Yazıcılarından Biri Olan THERMOMARK PRIME’ın  Avantajları
Nelerdir ?


Phoenix Contact'ın mobil yazıcı sistemleri sayesinde iş süreçlerini daha bağımsız ve esnek gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli etiketleri masanızda veya sahada basmanız mümkündür.THERMOMARK PRIME entegre markalama yazılımı, bağımsız besleme ve kullanıcı dostu arayüzüyle mobil kullanıma uygundur.Kompakt ölçüleri ve pratik aksesuarları  tüm uygulamalar için idealdir  ve malzeme portföyü endüstriyel markalamada birçok uygulama için sayısız üründen oluşur. THERMOMARK PRIME taşınabilir mobil yazıcıdır. Dokunmatik ekranı, ribonları ve değiştirilebilir pili sahada baskı işlemlerini kolaylaştırır. Entegre etiketleme yazılımı sayesinde kolay data girişi mümkündür .Güçlü pil, yedi saate kadar dayanır .Malzeme ve kartuş değişimi on saniyeden daha kısa sürede yapılır. 600 etiket çeşidiyle çok geniş bir uygulama alanına hitap eder. Otomatik mürekkep şeridi ve malzeme algılaması baskı hatalarını önler.
 

Phoenix Contact’ın tüm markalama sistemleri  için kullanılan  PROJECT complete planlama ve markalama yazılımı ile DIN rayların ve etiketlerin planlaması her zamankinden daha kolay ve sezgisel olur. Tüm ortak CAE programlarına yönelik tek arayüz, elektronik planlamadan verilerin doğrudan alınmasını sağlar. Otomatik düzeltme işlevi DIN rayı için gereken aksesuarları tamamlar.
 

Uygulamanız için ideal malzeme; markalama sistemi ürün yelpazesi çok çeşitli markalama malzemeleri ile her uygulamayı kapsar. Klemenslerin, iletkenlerin ve kabloların, ekipmanların ve sistemlerin etiketlenmesi için çok sayıda versiyon her montaj durumunu ve gereksinimini kapsar. Etiketlerin dayanıklılığı, aşırı koşullar altında bile çok sayıda laboratuvar testinde kanıtlanmıştır ve tüm uluslararası norm ve standartları karşılamaktadır.


Kaynak:
 
     

                                                        

                   
 
Reninnaz Demir Reninnaz Demir Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır