elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Yuvarlak Konnektörler SAI Connectors |
Weidmüller

Weidmüller, sensörler ve aktüatörler için yüksek IP sınıfına sahip yuvarlak konnektörlerle geniş bir ürün portföyüne sahiptir. Weidmüller SAI Connectors, pano dışındaki uygulamalar için doğru bağlantı sunmaktadır.



A- A+
02.11.2021 tarihli yazı 6452 kez okunmuştur.
Weidmüller SAI Connectors ürün grubunda; vida, yaylı, IDC, Crimp veya lehim bağlantı mekanizmalarını içeren tüm güvenli bağlantı yöntemlerini sunmaktadır. Bu serideki öne çıkan ürünlerden biri; korumalı ve D kodlu M-12 konnektörleridir. Erkek/dişi versiyonları ve gergi kelepçesi bağlantılı olarak bulunmaktadır. Sekiz kutuplu vidalı bağlantı konnektörleri özel favori olarak yer almaktadır. Bunlar blendajlı veya blendajsız versiyonlar olarak sunulmaktadır.



Weidmüller'in SAI Connectors ürün grubunda bulunan kendinden montajlı M8 ve M12 konnektörler, entegre ve temel bağlantı bileşenleri olarak görev yapmaktadır. Çok çeşitli farklı kablo bağlantı yöntemlerine uygundurlar.



M8/M12 Konnektörler:

Makine üreticileri sıklıkla ayrı kablo uzunluklarına ihtiyaç duymaktadır. Bu talebi karşılamak için Weidmüller, M8 ve M12 geçmeli konnektörlere sahiptir. Bu konnektörler, özel montaj sağlamaktadır. Fişli konnektörler farklı kablo rakoru çaplarında mevcuttur. 90°'lik versiyonlarda, kablonun çıkış yönü 90°'lik adımlarla değiştirilebilir. IP67 koruma sınıfına uygundur.

Yay baskılı, vidalı, crimp ve IDC teknolojisine sahip, ekranlı ve ekransız, düz ve açılı, farklı renklerde sahada montaja hazır konnektörlerdir.





M12 Güç Konnektörleri:

M12 konnektörlerimiz sorunsuz bir şekilde yüksek güç aktarımını sağlar. Kompakt S- kodlu ve T-kodlu M12 konnektörler, 630 V AC veya 60 V DC ve 12 A'e varan aktarımlar için geliştirildi. K ve L kodlu geçmeli konnektörler 630 V AC ve 16 A veya 60 V DC ve 16 A için kullanılabilir.

Güvenli bir şekilde kodlanmış
Yüksek performanslı veriler
Basit montaj
Küçük boyutlar



M23 Konnektörler:

M23 konnektörlerin en önemli özelliği montaj kolaylığı ve yüksek güvenilirliktir. M23 konnektörler; elektrikli sürücülerin ve servo motorların endüstriyel otomasyon uygulamalarında kullanılmasını sağlar. Weidmüller; yüksek bir eşleşme döngüsü, yüksek akım taşıma kapasitesi ve yüksek kontak yoğunluğunu kompakt bir tasarımda buluşturan geniş bir portföy sunuyor.

Sağlam metal gövde
Güç ve sinyal iletimi

7/8" konnektörler:

Az sayıda pin ve dayanıklı yapıları sayesinde 7/8" dişli modeller, bus sistemlerinin yanı sıra I/O nodları için besleme portlarında da kullanılır. Farklı sayılarda kutuplar, uygun vida burçları ve kablo setlerine sahip sağlam yapılı 7/8" konnektörler sunuyoruz. 7/8" konnektörler vidalı bağlantı, küçük boyutları ve kolay montajı sayesinde en iyi çözümü sağlar. Bu özelleştirilebilir konnektörler ayrıca yeterli alana veya çok telli kablo uçlarına sahiptir. Kontaklar, daha yüksek temas uygunluğu için altın kaplamadır.
 

Kolay ve Güvenli Montaj

M8/M12/M23 için Screwty®

Screwty® tüm yaygın sensörler ve aktüatör kablolarınaa özel geliştirilmiş ideal, evrensel bir sıkma aletidir. Büyük bir kuvvet gerektirmez, konnektör fişini sıkmak veya gevşetmek için aleti sadece döndürmeniz yeterli. Montaj sırasında ekstra güvenilirlik sağlamak amacıyla Screwty® için geliştirilmiş ayarlanabilir bir tork aksesuarı da mevcuttur.

Yüksek Talepler için Profesyonel El Aletleri

En iyi sonucu almanın yolu, birlikte çalışmak için aynı kaynak tarafından geliştirilmiş ürün ve el aletleri kullanmaktır. Portföyümüz kesme, soyma, crimping, test ve vidalama için özel geliştirilmiş yetkin manuel araçlardan oluşmaktadır.



                                


Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar