elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Windows Güncellemesinin Zamanlama Hatası

Tam bilgisayarınızda işinizin bitmesine yakın bir anda gelen windows güncellemeleri çok can sıkıcıdır. Dakikalarca beklemek zorundasınızdır. Windows güncellemesinden dolayı canı sıkılan sadece siz değilsiniz. Güncelleme Almanya Basketbol Liginde takımın kümeye düşmesine sebep oldu. Detaylar haberimizde...



A- A+
06.04.2015 tarihli yazı 9932 kez okunmuştur.
Almanya İkinci Basketbol Lig'inde oynayan Chemnitz Niners ve Paderborn Baskets takımlarının önemli maçında skorbordu kontrol eden bilgisayara Windows güncellemesi geldi. Güncellemenin tamamlanmasını beklemek zorunda kalan ev sahibi Paderborn Baskets maçı 25 dakika sonra başlattı.
 

 


Güncellemeden sonra gecikmeli de olsa maç devam etti. Maç ise ev sahibi takımı olan Paderborn Baskets, Chemnitz Niners takımını 69-62 mağlup etmesiyle sonuçlandı. Chemnitz Niners takımı ise maçın 25 dakika geç başlamasına itiraz etti.

Kurallara göre ev sahibi takım, maçı kendi saatinden en fazla 15 dakika sonra başlatmak zorundadır. Eğer bu süre 15 dakikayı geçerse ev sahibi takım hükmen mağlup olur ve ceza puanı alır. 
 

 
►İlginizi Çekebilir: Zamanımızı Nasıl Yönetmeliyiz?


Mağlup olan takım Chemnitz Niners'in itirazını Federasyon yetkilileri haklı buldu. Paderborn Baskets takımını mağlup kabul edilip, ceza puanı aldı. İşin en dikkat çeken tarafı ise aldığı ceza puanlarıyla birlikte Paderborn Baskets takımı yendiği halde küme düştü. Paderborn Baskets takımı itiraz etse bile durum değişmedi. Windows güncellemesi bütün ligin kaderini değiştirmiş gibi duruyor. 
 

.


Kaynak
►arstechnica
►Miror
Ece ÜLKER Ece ÜLKER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.