elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Merhaba 2015 Güle Güle Internet Explorer

Son yıllarda piyasadaki yerini korumak için devrim niteliğinde yenilikler yapan Microsoft, 2015 yılı ile birlikte Windows 10 ile artık tarayıcısınıda değiştirecek. Ayrıntılar yazımızda...



A- A+
01.03.2015 tarihli yazı 10075 kez okunmuştur.
Internet Explorer, Microsft’un olduğu her yerde olan ama şöhret bakımından kötü zamanlar geçiren web tarayıcısı artık kendini tüketti. Yayımlanan son rapora göre Microsoft Chrome ve Firefox ile rekabet edebilecek yeni bir tarayıcı inşa ettiklerini ve bu yeni tarayıcıyı Windows 10’ a monte etmek istediklerini artık Internet Explorer’ a veda vaktinin geldiğini duyurdular.
 



►İlginizi Çekebilir: Windows 10 Karşımızda!
 

Geçmiş zamanda çeşitli tarayıcıları alt etsede Internet Explorerın gücü Chrome, Safari, Opera gibi tarayıcılara yetmiyordu. Internet Explorer dan vazgeçmelerinde yavaşlığı ile insanları bezdirmesi bir diğer nedeni ise çok fazla hata barındırması. Windows 10 ile birlikte Internet Explorer 11 ve Spartanın beraber gelebileceği söz konusudur. Foley isimli kaynağa göre Windows 10 daki Spartan sürümleri Internet Explorera göre daha çok Mozilla Firefox ve Chrome gibi hissettirecek.
 



►İlginizi Çekebilir: Windows Phone | E-mail Task
 

Spartan kullanılabilen masaüstü ve mobil kullanıcıları içinde mevcut olacağı açıklamalar arasında yer alıyor. Bazı kaynaklar Microsoft’ un JavaScript motorunu ve Trident render motorunu değil, WebKit kullanacağını söylüyor.


Microsoft piyasadaki değerini korumak amacıyla son zamanlarda birçok revize yaptığını görüyoruz. Gerek Windows işletim sistemiyle gerek bu haberiyle bu değişimlerin ilerde nasıl sonuç vereceğini hep birlikte göreceğiz.
 


Kaynak:
►CheatSheet
►Time
Safa BİLGİNER Safa BİLGİNER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.