elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kendi Tasarımınız Olan Robotunuzu Sergileyip Büyük Ödül ve Fırsatlara Sahip Olmaya Ne Dersiniz?

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından Intel işbirliği ile düzenlenen ve İnovaTİM organizasyonu ile gerçekleşecek olan robot yarışması için geri sayım başladı. Hiç vakit kaybetmeden takımını kur ve kendi tasarım robotunu hazırlamaya hemen başla. Robotunu sergileyip büyük ödül ve fırsatlara sahip olma şansını yakala. Son başvuru tarihi 16 Ekim 2015. Robot yarışması ile ilgili detaylar haberimizde.



A- A+
17.08.2015 tarihli yazı 8891 kez okunmuştur.
 İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası’nda Intel işbirliği ve İnovaTİM organizasyonu ile gerçekleştirilecek Robot Yarışması başvurularınızı bekliyor!

Başvuru yapanlar arasından seçilecek projeler, İstanbul ve Ankara’daki Demo Günleri’ne çağırılacak. Başvurular robotik alanında uzman ve seçkin isimlerden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. İlk 50 proje 3-4-5 Aralık’ta gerçekleşecek Türkiye İnovasyon Haftası’nda sergilenerek, çok sayıda yatırımcı, girişimci ve teknoloji dünyasının önemli isimleri ile buluşma fırsatı yakalayacak. Bunun yanısıra sergilenen 50 proje arasından seçilecek 1. proje 10,000 TL, 2. proje 7,500 TL, 3. proje 5,000 TL ödül alırken, ilk 10’a giren diğer projelerin sahipleri de 1,000’er TLlik ödülün sahibi olacak.


 

 
Başvuru için son tarih 16 Ekim!   #robotumlagelecege
 

Nasıl Başvuracaksınız?

Bu fırsatlardan faydalanabilmek için 16 Ekim’e kadar  http://robotyarismasi.inovatim.org/ sayfasındaki formu doldurarak  başvuruda bulunmanız yeterli...


 

 
►İlginizi Çekebilir: Robot Kolu Nedir? Nasıl Çalışır?


Ekip halinde veya bireysel olarak katılabileceğiniz yarışmamızda her yaştan yaratıcı mucit yer alabilir, katılım için bir yaş sınırlaması yoktur. Değerlendirmelerde yenilik, çözüm yaratma ve teknik kalite kriterleri göz önüne alınacaktır.

İnovasyon Haftası’nda sergilenecek ve ödüller için yarışacak robotların çalışır durumda prototipler ile başvurması ve başvuru yaparken robotu ve işlevlerini tanıtan fotoğraf ve videolar eklenmesi beklenmektedir. 

Detaylı Bilgi için: 

 


Kaynak

►inovatim
Ece ÜLKER Ece ÜLKER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.