elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İhtiyacınıza Uygun Markalama Çözümleri |
Weidmüller

Weidmüller markalama sistemleri, çok çeşitli endüstriyel proseslerde özel uygulamalar sunmaktadır. Weidmüller'in; klemensler, kablolar ve diğer elektrik ekipmanları için hızlı ve verimli çözümlerinin detayları yazının devamında...



A- A+
30.09.2020 tarihli yazı 10519 kez okunmuştur.
Farklı görevler için her zaman uygun ve ekonomik çözümler sunan Weidmüller; plastik, metal, özel veya büyük seri markalamalar ile müşterilerine destek veriyor. Weidmüller’in markalama çözümleri; MultiCard, MetalliCard, MultiMark veya CableLine ile sistemleriniz için doğru kararı verebilirsiniz.
 

Sistemli Markalama Çözümü

Yazılım: İhtiyaçlarınıza göre uyarlanan yazılım, sezgisel kullanım sağlamaktadır. M-Print® PRO yazılımı, verileri içe aktarmayı, düzenlemeyi ve yönetmeyi kolaylaştırır.

Markalamalar: Kontrol kabini ile ilgili tüm uygulamalar için yapıcı çözümler sunmaktadır.

Yazıcılar: Mürekkep veya termal transfer yazıcıları ile her gereksinim için endüstriyel baskı sistemleri sunulmaktadır.



İlginizi Çekebilir: Endüstriyel Yazıcılar | Weidmüller
 

MultiCard News 2020

MultiCard ile hızlı ve güvenilir bir şekilde daha fazla markalama yapabilir, Weidmüller MultiCard serisi ile etiketleme için kesintisiz bir süreç zincirinden yararlanırsınız. Kişisel kontrol kabini konfigürasyonunuz için veri girişinden kullanıma hazır markalamalara kadar tedarik zincirinde fayda sağlanmaktadır. Multicard varyantlarının sürekli olarak genişletilmesi, daha profesyonel markalama seçenekleri sunuyor. Yeni varyantlar, mükemmel bir uyumla markalamanızı kolaylaştırıyor. Ayrıca çok özel klemens tipleri için de uygun oluyor.


 

Algılanabilir Markalama Sistemleri

Weidmüller, MutiCard ve MultiMark ailesi için size algılanabilir markalama çözümleri sunuyor. Metalik dolgu malzemesi sayesinde, algılanabilir markalamamız; metal ve X-ışını dedektörleri ile tanımlanabilir. Bu sistem, gıda üretim sürecinde bulaşma riskini en aza indirmektedir.

Markalamalar, korozyon direnci, UV radyasyonu ve ısıya karşı yaşlanma direnci gibi özellikler sayesinde güvenliği en üst düzeye çıkarmaktadır. Weidmüller, bu özellikleri akredite laboratuvarında sürekli olarak kontrol ediyor ve onaylıyor. Algılanabilir markalama sisteminin öne çıkan özellikleri ise şu şekilde:


► Metal ve X-ışını dedektörleri tarafından tespit edilebilir.
► Mavi renk ile görsel olarak farkedilebilir.
► Korozyona dayanıklı metal dolguya sahiptir.
► Net ve dayanıklı baskı görüntüsü sağlar.
► Çok çeşitli markalama gereksinimleri için farklı versiyonlar mevcuttur.


 

Weidmüller'den 3 Farklı Markalama Çeşidi

Klemens Markalamaları

Weidmüller’in çeşitli terminal markalamaları, kullanıcıların her türlü hattaki, neredeyse her etiketleme görevini çözmelerine olanak tanımaktadır. Weidmüller markalama çözümleri, standart veya birkaç satırlık etiketlerde bile kolay, hızlı ve net bir cevap vermektedir. Kapsamlı ürün yelpazesi, her markalama görevini yerine getirebilmektedir. Örneğin 5 mm aralıklı bir WDU 2.5 klemensi için, WS 12/5 markalama çözümünü kullanmak faydalı olacaktır. 12 mm aralığındaki bu çözüm, 5 mm aralık için de uygundur. Böylelikle tüm klemens blokları, şerit olarak markalanabilir.

MultiCard'lar yenilikçi PrintJet, Smark Laser, Plotter MCP Plus veya MC-Mobilo kullanılarak yazdırılabilmektedir.



İlginizi Çekebilir: Workplace Solutions | Weidmüller
 

Kablo Markalamaları

Weidmüller'in iletken ve kablo etiketleme ürünleri yelpazesi, kullanıcılara çok çeşitli uygulamalar için çözümler sunmaktadır. Uygulama yelpazesi, dar iletkenlerden büyük dış çaplara sahip kablolara kadar uzanmaktadır. Weidmüller'in halojensiz ve düşük emisyonlu iletken etiketleri, Avrupa standartlarının yanı sıra tanınmış tesis üreticilerinin şirket içi standartlarıyla da uyumludur. Weidmüller 0,22 - 500 mm² ve > 16 mm² gibi farklı çaptaki uygulamalar için çözümler sağlamaktadır.

 

Cihaz Markalamaları

Cihaz ve montaj etiketleri, anahtarlama markalamaları ürün yelpazesini tamamlamaktadır. Cihaz markalamalarının kullanılmasıyla, elektrikli ekipmanların markalanmasına yönelik düzenlemelere uygun bir strateji izleniş olacaktır. Weidmüller, sektörde tanınan üreticiler tarafından üretilen cihazlar için uygun etiketler sunmaktadır. Bu markalmalar, geleneksel yapışkan veya hızlı klipsli tekniklerle tutturulur. İlgili yazılımı ve sistemle uyumlu yazıcı veya çizici sistemini kullanarak, kendi etiketlerinizi yazdırabilirsiniz. Weidmüller ayrıca Symbol Packs veya Service Packs şeklinde kullanıma hazır basılı etiketler de sunmaktadır.


Aşağıdaki videolarda Weidmüller'in markalamada sunduğu çözümler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.





                                


Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar