elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Endüstriyel Yazıcılar |
Weidmüller

Endüstriyel yazıcılar ve markalama sistemleri, iş süreçlerinde düzenin sağlanmasında kritik bir öneme sahip. Weidmüller Endüstriyel Yazıcıları ile sistemli markalama için profesyonel çözümler sunmaktadır.



A- A+
08.09.2020 tarihli yazı 11236 kez okunmuştur.
Weidmüller markalama sistemleri; terminal blokları, teller, kablolar ve cihazlar için markalama ve etiketlemede hızlı ve verimli çözüm sunmaktadır. Weidmüller’in PrintJet ADVANCED, MCP-Plotter ve MultiMark termal transfer yazıcıları hızlı bir şekilde çalışmakta ve mükemmel bir baskı görüntüsü sunmaktadır. Tamamlayıcı M-Print® PRO yazılımı ise elektrikli teçhizatlarını kolay bir şekilde markalamanızı sağlamaktadır.

► Yazılım: M-Print® PRO yazılımı, verileri içe aktarmayı, düzenlemeyi ve yönetmeyi kolaylaştırır.
► İşaretleyiciler: Daralan manşonlardan metal işaretleyicilere, kontrol kabini ile ilgili tüm uygulamalar için yapıcı çözümler sağlar.
► Yazıcılar: Mürekkep veya termal transfer ile her gereksinim için endüstriyel baskı sistemleri sağlar.
 


►İlginizi Çekebilir: Combiner Box PV Next | Weidmüller
 

Weidmüller Ürün Yelpazesi


PrintJet ADVANCED


PrintJet ADVANCED, plastik işaretleyicilere baskı yapan mürekkep püskürtmeli yazıcıdır. Yükleyici kapasitesi sayesinde, sürekli çalışmada büyük hacimli baskılar için idealdir. Hassas renkli baskı ve termal sabitleme, ekipmanın kalıcı olarak tanımlanması için optimum baskı sonuçlarını garanti eder. Bu özelliklerle PrintJet ADVANCED, ister M-Print PRO yazılımı sayesinde önceden yapılandırılmış baskı şablonlarınızı da yazdırma işlemini yapmanıza olanak tanır, bu sayede çalışma süresince verimlilik sağlar. 
 

Mükemmel baskı sonuçları, maksimum proses kararlılığı ve ileri otomasyon, PrintJet ADVANCED'i zorlu markalama gereksinimleri için mükemmel bir çözüm haline getirmektedir. Ayrıca PrintJet ADVANCED, düşük işletme maliyetleri sunmaktadır. PrintJet ADVANCED’ın başlıca avantajları ise şu şekilde:

► Hassas renkli baskı
► Metal işaretleyicilerin seri baskısı
► 30 MultiCard yükleyici kapasitesi sayesinde yüksek seviyede otomasyon
► Termal sabitleme sayesinde dayanıklı ve sağlam etiketler
► Sezgisel dokunmatik ekran sayesinde kullanıcı dostu kullanım
► Bağımsız çözüm olarak kullanılabilme


 

MCP Basic 2


MCP Basic 2 plotter, etiketlerinizi yerinde, hızlı ve kolay bir şekilde yazdırmanızı sağlayan esnek ve taşınabilir bir çözüm sunmaktadır. MCP Basic; küçük metrajların, parça etiketlerinin etiketlenmesi için uygundur. MCP Basic 2’nin başlıca avantajları ise şu şekilde:

► 3 MultiCard için montaj plakası,
► SlimFix için 4 ile 6 arası boyutlar ve etiketler için isteğe bağlı montaj plakaları,
► Weidmüller'in M-Print® PRO yazılımıyla çalıştırma özelliklerine sahiptir.
 


MCP Plus, Weidmüller tanımlama sistemlerini ve Weidmüller MultiCard konseptini tamamlar. Otomatik kalem deposu, plotter kalemlerinin doğrudan plotter üzerinde saklanmasını sağlar ve özel sızdırmazlık halkaları uçların kurumasını önler.
Weidmüller ile tüm MultiCard ürün yelpazem etiketlemek için yalnızca iki montaj plakası gereklidir.



 

MCP Plus 2

MCP Basic 2, çeşitli uygulamalar için markalama seçeneklerine sahip esnek bir A3 yazıcıdır.  Montajı kolay üç montaj levhası 250'yi aşkın çeşitle MultiCard ve etiket için uygundur.  Küçük ve yerden tasarruf sağlayan MCP Plus 2;


► 3 MultiCard için montaj plakası,
► SlimFix için 4 ile 6 arası boyutlar ve etiketler için isteğe bağlı montaj plakaları,
► Weidmüller'in M-Print® PRO yazılımıyla çalıştırma özelliklerine sahiptir.
 


MCP Plus, Weidmüller tanımlama sistemlerini ve Weidmüller MultiCard konseptini tamamlar. Otomatik kalem deposu, plotter kalemlerinin doğrudan plotter üzerinde saklanmasını sağlar ve özel sızdırmazlık halkaları uçların kurumasını önler. Tüm MultiCard ürün yelpazesini etiketlemek için yalnızca iki montaj plakası gereklidir.

 

THM MULTIMARK

Markalama görevleri için benzersiz bir çözüm sağlayan THM MULTIMARK, kompakt ve modüler bir termal transfer yazıcıdır. Entegre kesme ve delik açma seçeneği, malzemelerin herhangi bir uzunlukta kesilmesini sağlar. Multimark ile sunulan başlıca avantajlar ise şu şekildedir:

► Tüm işler için tek yazıcı
► Küçük ve orta ölçekli baskı hacimleri için ideal
► Termal transfer teknolojisi sayesinde neredeyse bakım gerektirmez
► İyi okunabilirlik (Çözünürlük: 300 dpi)
► Modüler perforasyon ve kesme ünitesi sayesinde esneklik
► 30 saniyede değiştirilebilir baskı silindiri
► Yüksek çıktı, 250 Dekafix markör/dak.
 
 

THM MULTIMARK PLUS

Bu yazıcılar, termal transfer tekniği sayesinde mükemmel baskı sonuçlar vermektedir.  Farklı malzemeler ve kullanıcı dostu yazılımıyla, markalama çabalarınızı optimize etmektedir.



                                


Kaynak:

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar