elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Tünel Kazma Makinesi Oyun Koluyla Kontrol Edildi

Elon Musk'ın şirketi The Boring Company, Xbox oyun kolu ile tünel kazma makinesini kontrol ederek, kontrol-otomasyon alanında nasıl bir ilerleme yaşadıklarını gözler önüne serdi.



A- A+
12.09.2018 tarihli yazı 6534 kez okunmuştur.
Teknoloji dünyasının belki de en çok konuşulan ismi Elon Musk, Los Angeles trafiğinin onu çıldırttığını belirtmiş ve sırf bu yüzden tünel kazmak için bir sondaj şirketi kuracağını kişisel Twitter hesabında paylaştığı mesajla duyurmuştu. Daha sonra kurduğu The Boring Company şirketi ile araçların oluşturduğu trafiği azaltacak olan tünel projeleri için resmi adımlar atılmaya başlandı. Bu makineler her yeni kazı projesinde biraz daha gelişti. Şirketin Twitter hesabından yapılan bir paylaşım, işlerin ne kadar kolaylaştırıldığını da gözler önüne seriyor.


 
►İlginizi Çekebilir: Elon Musk Kimdir?



Twitter'dan paylaşılan videoda bu proje için kullanılan tünel kazma makinelerinin Microsoft'un oyun konsolu Xbox oyun kolu ile kontrol edildiği görülüyor.

"Tüm zamanların en iyi oyunu" notu ile paylaşılan Söz konusu videodaki kişinin Elon Musk olup olmadığı ise bilinmiyor. Aşağıdaki video ile kontrolün nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
Yazar: Işıl Ünsever


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.