elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

IEEE Türkiye RAS Kampı Dumlupınar Üniversitesi'nde Gerçekleştirilecek

IEEE Türkiye Robotics & Automation Society (RAS) tarafından ilk defa gerçekleştirilecek olan IEEE Türkiye RAS Kampı'na Dumlupınar Üniversitesi IEEE Topluluğu ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 3-4-5 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.



A- A+
31.01.2017 tarihli yazı 6464 kez okunmuştur.
IEEE Türkiye Robotics & Automation Society (RAS) tarafından bu yıl ilk defa Dumlupınar Üniversitesi IEEE Topluluğu'nun organizasyonunda 3-4-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Kütahya'da 25 üniversiteden 150 katılımcıyla gerçekleştirilecek olan organizasyonda ilk gün IEEE Türkiye RAS ekiplerinin çalışmaları ve sektördeki gelişmeler ile ilgili bilgilerin paylaşılacağı teknik sunumlar yapılacaktır.

Diğer iki gün Arduino ve PIC konularında seviyelere göre teknik eğitimlerle ve atölye çalışmaları ile devam edecek olan kamp sonunda her seviyede robot çalışmalarının elde edilmesi amaçlanıyor.

Temel amacı Türkiye IEEE RAS komitelerinin birbirlerini tanıması, ortak çalışmalar yapabilmesi ve daha önceden yapılmış olan çalışmalarla ilgili görüş alışverişi yapılabilmesi olan 'IEEE Türkiye RAS Kampı' Türkiye'de öğrenciler tarafından organize edilen ilk robotik öğrenci kampı olma özelliğini taşıyor.

ElektrikPort olarak destekçileri arasında yer aldığımız IEEE Türkiye RAS Kampı'nın başarılı çalışmalarla sonuçlanmasını dileriz.



Aşağıdaki facebook sayfalarından tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz;

https://www.facebook.com/events/1795243867415609/

https://www.facebook.com/ieeetrraskampi/

https://www.facebook.com/ieeedpu.ras/


 
Anıl Gül Anıl Gül Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.