elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İnovatif Gelişim Zirvesi'19 |
Artuklu İnovatif Gelişim

Mardin Artuklu Üniversitesi İnovatif Gelişim Topluluğu'nun üniversitelerini daha dinamik ve akademik faaliyetler açısından daha aktif kılmak için hayata geçirdikleri ve bu yıl 2. sini düzenleyecekleri İnovatif Gelişim Zirvesi 4-5 Ekim 2019'da Dicle Kalkınma Ajansı'nda gerçekleştirilecek.



A- A+
01.10.2019 tarihli yazı 95206 kez okunmuştur.
Artuklu İnovatif Gelişim topluluğu tarafından düzenlenen zirvede geçtiğimiz sene TİNK, Simsoft ve Silk and Cashmere gibi önde gelen kuruluşların CEO’larının yanı sıra Microsoft’un İş Geliştirme Müdürü, Oyak Renault’un hatrı sayılır eğitmenleri gibi birçok değerli isim ağırlanmıştır. Şimdi de yine aynı özveri ve profesyonellikle alanlarında uzman kişilerden oluşacak konuşmacıların yer alacağı zirve, 4-5 Ekim 2019 tarihleri arasında Dicle Kalkınma Ajansı, Mardin'de gerçekleşecek.
 
ElektrikPort'un da "Endüstriyel Dönüşüm" konulu panel ile yer alacağı etkinlik 4-5 Ekim tarihlerinde Mardin'de düzenlenecek.

 

İnovatif Gelişim Topluluğu - Gaun Engineering işbirliği ve ortakları olan ElektrikPort - IEEE'nin de destekleriyle DİKA konferans salonunda gerçekleştirilecek olan İnovatif Gelişim Zirvesi'19'a tüm takipçilerimizi bekliyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.