elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

HDC Endüstriyel Fiş ve Prizler |
Weidmüller

Endüstriyel sistemlerin sorunsuz bir şekilde çalışması için; güç, sinyal ve data bağlantılarının güvenilir bir şekilde yapılması kritik bir öneme sahiptir. Weidmüller HDC endüstriyel fiş ve prizleriyle güvenilir bir aktarım sağlıyor. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
01.10.2020 tarihli yazı 9887 kez okunmuştur.
Konnektörler için günümüz çalışma ortamlarını düşündüğümüzde, kontrol panoları özelinde zorlu bir ortam görüyorurz. Kontrol panosunda genellikle elektromanyetik girişim hesaba katılırken, pano dışına çıkıldığında elektromanyetik girişimle birlikte iklim şartları da ürün seçiminde önemli bir role sahip. Weidmüller RockStar® endüstriyel konnektör ailesi ile güvenilir bir çözüm sağlıyor.



Weidmüller endüstriyel konnektör sınıfında geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğu için demiryolu ve rüzgar türbini uygulamalarından yüksek akım uygulamalarına kadar doğru arayüz çözümünü sunuyor. Uygulama alanına uygun bağlantı teknolojisine sahip olan endüstriyel konnektörler, bu yönüyle farklı uygulamalarda bile rahatlıkla kullanılabiliyor. IP65 ve IP68 / IP69 koruma sınıfına sahip RockStar® muhafazaları; toz geçirmeyen, düşük tazyikli sulara, elektromanyetik girişime karşı koruma sağlıyor. RockStar® ailesinin sağladığı başlıca avantajlar şu şekilde:

► On iki boyuta kadar dokuz insert ailesi
► 35 ampere kadar akımlar ve 830 volta kadar voltajların güvenli aktarımı
► 216 kutba kadar kontak yoğunluklarında güvenilir sinyal iletimi
► Vidalı, yaylı, crimp, aksiyal, PUSH IN ve SNAP IN bağlantı


 
İlginizi Çekebilir: Workplace Solutions | Weidmüller
 

RockStar® ModuPlug

Günümüzde endüstriyel ürünlerin boyut olarak küçülmesiyle birlikte, endüstriyel sistemlerin de boyutları küçülüyor. Bağlantı teknolojisinde de mümkün olduğunca küçük alanlarla çok fonksiyona ihtiyaç duyuluyor. Bağlantı teknolojisini giderek daha verimli hale getiren RockStar® ModuPlug, en küçük alanlarda bile yüksek performans sağlıyor.

RockStar® ModuPlug, bir konektörde 48 adede kadar kutup ile sahadan kontrol kabinindeki cihazlara verimli kablolama sağlıyor.



 
İlginizi Çekebilir: Endüstriyel Yazıcılar | Weidmüller

Çok yönlü yapısıyla farklı sektörlerde kullanılabilen RockStar® ModuPlug, robotikten rüzgar türbini ve demiryollarına kadar çok farklı alanlarda kullanılabiliyor. Özellikle ince 100 A modülleri, düşük alan gereksinimi ile yüksek güç aktarımı sağlıyor. RockStar® ModuPlug güvenilir bağlantı kabloları, tren içinde güvenli veri ve sinyal iletimi için dayanıklı bir çözüm sunuyor. Güvenilir ve az bakım gerektiren çalışmanın kritik önemde olduğu rüzgar türbini sektöründe ise RockStar® ModuPlug megabit ve gigabit seviyelerinde veri transferi sağlıyor. En küçük kurulumlarda bile 10 Gbit’e kadar aktarım hızı sunuyor. Endüstri 4.0 gereksinimlerini karşılayan RockStar® ModuPlug’ın sunduğu başlıca avantajlar ise şu şekilde;

► Daha fazla güç - Daha az ağırlık: "Half 0.5 ve "Single Plus 1.5" genişliklere sahip yeni modülümüz sayesinde montaj alanının ideal kullanımını sağlıyor.
► Daha fazla veri - Daha az limit: Yenilikçi data modülleri 10 Gbit/s'ye kadar aktarım yapıyor. M12 standardına sahip konektör teknolojisinin kullanılması ile optimum EMC değerlerine ulaşılıyor.
► Daha fazla seçenek - Daha az maliyet: Bir ürün ailesinde daha fazla seçenek bulunması, müşterilerin bütçelerini korumaktadır. Weidmüller’in dört farklı modül genişliği gibi sunduğu farklı seçenekler, sistem maliyetlerinizi azaltmaktadır.



► Daha fazla sinyal - Daha az alan: 250 V nominal gerilimde 36 sinyal kontağı sayesinde, aynı muhafaza boyutlarına sahip alanda daha fazla sinyal aktarabilirsiniz. Çift modül HD 36, piyasa standardından yüzde 50 daha fazlasını başarıyor.
► Daha fazla esneklik - Daha az bağımlılık: Yüksek performanslı konektörler, pano yapımı ve tesis otomasyonu için esneklik sağlıyor.
► Daha fazla uygunluk - Daha az risk: Sabit kilitleme pozisyonu stabilite sağlar, yani modüller daha hızlı ve daha kolay monte edilebilir.

RockStar® ModuPlug ürün grubunda; modüller, çerçeveler, data insertleri ve kontaklar yer alıyor.



RockStar® ModuPlug sistem çözümü endüstriyel tesisiniz için;


► Tak ve çalıştır çözümleri için modüler tasarım
► Kontrol kabininde daha fazla alan için yüksek yoğunluk
► Ön kablolama zamandan ve maliyetten tasarruf sağlar
► PUSH IN bağlantı teknolojisi sayesinde hızlı ve güvenilir kablolama sunuyor.
 

RockStar® HighPower

Weidmüller’in konnektör ailesinden RockStar® HighPower, özellikle de trenler ve rüzgar türbinleri için çözüm sunuyor. Örneğin trenlerde cer motoru ile vagonlar arası bağlantıda, rüzgar türbinlerindeki girdap akımlarında 550 A’e kadar yüksek akım koruması sağlıyor. RockStar® HighPower sunduğu en önemli özellikleri arasında;

► Modüler tasarım
► En küçük alanlarda yüksek performans
► Güvenilir iletken bağlantı teknolojisi
► Sofistike ekranlama konsepti yer alıyor.



RockStar® HighPower ürün grubunda; HighPower kitleri, HighPower aksesuarları, HighPower kontakları, HighPower uç duvar konektörü ve HighPower muhafazaları bulunuyor.


Aşağıdaki videolarda Weidmüller'in kablolamada sunduğu verimli çözümler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


 


 


                                


Kaynak:
 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar