elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Endüstriyel Yazıcı PrintJet Connect |
Weidmüller

İş süreçlerinin düzenli bir şekilde ilerlemesi ve kontrolün sağlanabilmesinde endüstriyel yazıcılar ve markalama sistemleri büyük bir öneme sahiptir. Weidmüller, PrintJet Connect ile maksimum verim, minimum hata sunuyor.



A- A+
22.02.2021 tarihli yazı 9637 kez okunmuştur.
Günümüzde markalama süreçleri olabildiğince hızlı, güvenilir, verimli ve esnek olmalıdır. Kullanıcılar, her anlamda mükemmel bir baskı sonucu beklemektedir. Bunu başarmanın en iyi yolu, tek bir markalama sistemi ve tüm gereksinimleri mükemmel şekilde karşılayan bir işaretleyici kullanmaktır. Weidmüller PrintJet Connect, tüm bu gereksinimleri karşılayan yüksek performanslı bir mürekkep püskürtmeli yazıcıdır.



 

Weidmüller PrintJet Connect: Maksimum Verim, Minimum Hata


Endüstriyel yazıcı kategorisinde güçlü bir ürün ailesine sahip olan Weidmüller, PrintJet ürün serisiyle ön plana çıkıyor. PrintJet ürün serisinin en gelişmişi olan PrintJet Connect, endüstrinin ihtiyaçlarına odaklanarak maksimum süreç ve maksimum maliyet verimliliği sağlıyor. Weidmüller PrintJet Connect, verimliliğiyle hata yapmanızı neredeyse imkansız hale getiriyor ve sizler için doğru bir markalama süreci sunuyor.

Endüstri 4.0 ile birlikte gelen avantajlardan tam anlamıyla yararlanmak için iletişim özellikli cihazlar ve sistemler büyük bir öneme sahip. PrintJet Connect ile bir yandan mevcut verileri markalama işlemi için kullanabilirken, diğer yandan da konumunuzdan bağımsız olarak yazıcının durumunu ve işlevselliğini sürekli izleyebilirsiniz. Weidmüller operasyonel güvenilirliği artırmak amacıyla işletim sistemi güncellemeleri ve güvenlik yamaları/güncellemeleri sağlamaktadır. PrintJet CONNECT, tüm işletim parametrelerini izler ve günlük olarak kaydeder. Bu veriler bakım amacıyla veya hataları önlemek için kullanılabilir.



 

 

Weidmüller PrintJet Connect Özellikleri

Etiketleme sistemleri
Besleme sistemi:            Mürekkep kartuşu, CMYK
Arayüz:                          USB, LAN, Wi-Fi
İşaretçi türü:                  Multicard, MetalliCard
İşletim sistemi:               Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Yazıcı sürücüsü:              Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Baskı yöntemi:                Mürekkep püskürtme teknolojisi
Baskı hızı:                       Baskı kalitesine bağlıdır
Yazılım:                          M-Print ® PRO
Gerilim:                         230 V AC/16 A, 115 V AC/20 A




Boyutlar ve ağırlık
Derinlik:              930 mm
Yükseklik:           454 mm
Net ağırlık:         46.000 g
Genişlik:             590 mm


 

Weidmüller PrintJet Connect Avantajları

► Mükemmel dayanıklı baskı sonuçları: PrintJet Connect, mükemmel baskı sonuçları sağlar ve son derece uzun hizmet ömrü sunar.

► En kısa işlemler için bile ekonomik baskı: PrintJet Connect en küçük işlemler, düzeltmelerin vb. durumlarda bile ekonomik olarak ve gereksiz israf olmadan çalışır.

► Büyük işaretleyicilerde bile mükemmel baskı kalitesi: PrintJet Connect, yüksek kalitede grafik veya tam yüzey çıktıları yazdırmak için kullanılabilir. Baskı ortamının önceden ısıtılması, optimum mürekkep akışı kontrolü ve geniş alanlı baskılarda bile tek tip bir baskı sağlar.

► Esnek yazıcı yerleşimi ve mükemmel erişilebilirlik: PrintJet Connect’in yeni tasarımı, yazıcının esnek konumlandırılmasına izin verir. 180° dönebilen ekranı, büyük servis kapağı sayesinde, her konumlandırma varyantında çalıştırma ve bakım için kolay olarak erişilebilir.




► Tek bir işte farklı işaretleyecileri işleme: PrintJet CONNECT, tek bir yazdırma işinde farklı formatları işleyebilir. Bu, bir yazdırma işinde farklı işaretçiler kullanılsa bile, yazdırma ortamının zaman alıcı bir şekilde değiştirilmesine gerek olmadığı anlamına gelir. 50 adede kadar farklı MultiCard takılabilir.

► Operasyon sırasında optimum destek: PrintJet Connect kullanıcılara grafikler, videolar, web veya QR kodları gibi bağlantılar ile geniş kapsamlı, anlaşılması kolay destek sağlar. Tüm bilgiler kolayca erişilebilir ve 7" dokunmatik ekran aracılığıyla görüntülenebilir. Bu da yazıcıyla nadiren çalışan çalışanların bile işleyişine çabucak alışmalarına olanak tanır.


Aşağıdaki videolar ile Weidmüller PrintJet Connect hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.






                                


Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar