elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı |
ICCI 2015

Enerji sektörüne damgasını vuran ICCI Fuar ve Konferansı'nın 21.'si, geliştirilmiş konu içeriği ve zengin kadrosu ile Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı adı altında 6-8 Mayıs tarihleri arasında katılımcıları ile buluşmaya hazırlanıyor.Türkiye'nin en avantajlı mekanlarından biri olan İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.



A- A+
05.05.2015 tarihli yazı 8320 kez okunmuştur.

ICCI 2015

Uluslararası enerji ve çevre etkinliği olan ICCI,Türkiye'de 1994 yılından itibaren her yıl başarı ile düzenlenmekte yoğun rağbet görmekte.Dünya'nın birçok ülkesindeki firmaları Türk enerji sektörü ile buluşturmayı amaçlayan ve rekor katılımcısı ile hedefine ulaşan ICCI, 6-8 Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (IFM)’nde düzenlenecek.
 
 
450'ye yakın yerli ve yabancı firmaya ev sahipliği yapması bekleniyor.Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyanın en büyük enerji ve çevre fuarı olan ICCI, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda yeni teknolojilerin tanıtılmasına, sektörün tüm katılımcılarının buluşup, fikir alışverişinde bulunmasına da zemin oluşturacak.
 



 İlginizi Çekebilir : Siemens ICCI 2014 Fuarı Röportajı 


Türkiye'nin En Büyüğü Olma Yolunda

En istikrarlı uluslararası enerji ve çevre etkinliği olma özelliğini barındıran ICCI, rekor katılımcı sayısıyla Türkiye'nin en büyük enerji fuarı oldu.ICCI aynı zamanda Türkiye’nin ilk karbon nötr fuarı ve konferansı olarak en çevreci etkinliği seçilmiş bulunmakta.B2B görüşmeleri ve fuar aktivitelerinin yürütüldüğü tek uluslararası platform ve sektörün en iyi tedarikçi firmalarının sunduğu enerji ve çevre teknolojilerinin, enerji sektörü ve sanayi ile buluştuğu fuar olarak tarihe geçmiştir.
 

 
 İlginizi Çekebilir : Çevre Dostu Elektrikli Araç ICCI Fuarında

 
2015'de Zengin İçerikleri İle Karşımızda
 
Her sene zengin içeriği ile dikkatleri üzerine çeken ICCI,katılımcıları için konularını belirledi,bazılarını sizler için paylaştık:
 
Liberalleşme ve yeniden yapılanma,
Talep ve arz projeksiyonları,
AB Enerji politikaları,
Kojenerasyon, 
Yüksek Verimli Enerji üretim Teknolojileri, 
Enerji Tesis İşletmeciliği, 
Yenilenebilir Enerji,
Atık Yönetimi,
Geri Dönüşüm Sistemleri,
Çevre Teknolojileri.
 
 Ve bir çok teknik konularda yer verilmesi planlanıyor.
 

Bu mükemmel organizasyon hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.icci.com.tr/tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Enerji sektörünün devi olan ICCI 2015 sizler için hazır ve katılımlarınızı bekliyor, bu etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Kaynak:
►ICCI
 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.