elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İstanbul Üniversitesi BİLTEG'15 Başlıyor

İstanbul Üniversitesi IEEE öğrenci kolu Computer Society departmanının 24 Nisan tarihinde bu yıl ikincisini düzenlediği BİLTEG'15 etkinliğinde, çeşitli sektörlerin önde gelen isimleri yapacakları konferanslarla sektörleri sizlere tanıtıp aklınızda olan soruları cevaplayacaklar.Programın detayları yazımızın devamında.



A- A+
21.04.2015 tarihli yazı 6950 kez okunmuştur.


İstanbul Üniversitesi IEEE öğrenci kolu Computer Society tarafından her yıl düzenlenmesi planlanan ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan BİLTEG'15 için geri sayım başladı.

Bilişim Teknoloji Günleri BİLTEG'15, 1 gün boyunca sektör devi şirketlerin etkinlik alanında stand açacakları, yapılacak panellerde bilişim sektörünün geleceğini tartışmak ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla akademisyen, mühendis ve öğrencileri bir araya getirerek geleceğin mühendislerine yön vermeyi amaçlıyor. 

24 Nisan tarihinde İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ali Rıza Berkem Konferans Salonunda gerçekleşecek olan etkinliğin bu yılki teması ise "Sektördeki Yerimiz" olacak ve öğrencilere sektörleri daha iyi tanımalarında ve sektördeki yerlerini bilmeleri açısından önemli bir fırsat sunacak. Bu sırf öğrenciler için değil mezunlar için de oldukça önemli çünkü hakkında yeterince bilgisi olmadığı halde o sektöre yönelen sadece öğrenciler değil.
 


İstanbul Üniversitesi dışından gelecek öğrenciler ücretsiz olarak buradan kayıt olarak etkinliğe katılabilirler.

Etkinliğe ulaşım için metrobüs hattını kullanarak "Avcılar Merkez Üniversite Kampüs" durağında inip etkinliğe katılabilirsiniz.


Etkinlik sitesi: bilteg.org 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.