elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

GETEK'17 Başlıyor! |
IEEE İstanbul Üniversitesi

IEEE İstanbul Üniversitesi Kariyer Planlama Departmanı’nın geleneksel olarak her yıl düzenlediği Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK) 28-29 Kasım 2017 tarihlerinde başlıyor.



A- A+
26.11.2017 tarihli yazı 60786 kez okunmuştur.
IEEE İstanbul Üniversitesi Kariyer Planlama Departmanı’nın düzenlediği Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK) etkinliğinde, sektöründe önde gelen şirketler öğrencilere, mezun olduktan sonraki süreç, iş hayatı, kendi şirketlerinin amaçları ve faaliyetleri gibi konuları anlatırken öğrenciler bu şirketlerden iş ve staj imkânı yakalıyorlar.
 
Bu sene 10.su düzenlenecek olan GETEK etkinliğinin teması “Teknoloji ve İnovatif Düşünce”dir. Etkinlik 28-29 Kasım 2017 tarihlerinde Mühendislik Fakültesinde gerçekleşecektir.
 
Teknoloji, holding, bankacılık, otomotiv, havacılık, telekominikasyon, oyun vb. sektörlerinden şirketlerle görüşüp, anlaştığımız şirketler etkinliğimize geliyorlar. Şirketler hem konuşmacı olarak gelerek kendi alanlarından bilgiler verip öğrencilerin sorularını cevaplayabiliyorlar hem de fuaye alanında stant açıp ürünlerini tanıtarak aynı zamanda iş ve staj başvurusu alabiliyorlar. Fuaye alanında ayrıca çeşitli oyunlarla, ürün stantlarıyla ve eğlence köşeleriyle katılımcıların keyifli zaman geçirmesini amaçlamaktayız.
 
Bu seneki GETEK etkinliğimizde öğle aralarında Tomurcuk Vakfından gelen down sendromlu kardeşlerimiz müzik dinletisi sunacaklardır. Ayrıca 2 günün de sonunda Haluk Levent ile “Filmler ve Filimler” adlı youtube kanalı olmak üzere birer tane sosyal konuk oturumlarımızla eğlenceli dakikalar bizleri bekliyor olacak. Bunun yanında TRT Haber etkinliğimize gelecek olup etkinliğimiz hakkında röportaj verme fırsatımız olacaktır. Böylece hem IEEE İstanbul Üniversitesi hem de GETEK etkinliğimizin geniş kitlelere yayılmasını sağlayacağız.



 
*Etkinliğimiz ÜCRETSİZ ve SERTİFİKALIDIR.
**İstanbul Üniversitesi olmayan katılımcılar için kayıt zorunludur.
 
Kayıt olmak için:
getek17.eventbrite.com
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.