elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Marmara Mekatronik ve İnovasyon Günleri

Mekatronik Mühendisliği Kulübü tarafından geçen yıl ilki düzenlenen Marmara Mekatronik ve İnovasyon Günleri, 27-28-29 Nisan tarihlerinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde sizleri bekliyor.



A- A+
10.03.2017 tarihli yazı 9465 kez okunmuştur.
Mekatronik Mühendisliği Kulübü” tarafından geçen yıl ilki düzenlenen “Marmara Mekatronik ve İnovasyon Günleri” isimli robot yarışmasına Türkiye genelindeki vakıf üniversiteleri, devlet üniversiteleri, meslek yüksek okulları ve lise öğrencileri ile yurtdışından uluslararası üne sahip üniversitelerden de izleyici ve yarışmacıların yer aldığı etkinliğimizde katılımcılar projelerini sergilemiş ve robotlarını kıyasıya yarıştırmıştır.
 
Bu yıl yine aynı heyecan ile 27-28-29 Nisan tarihlerinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde yapılacak olan etkinliğimizde katılımcılara; 

► Sumo Robot Kategorisi,
► Mini Sumo
► Mikro Sumo
► Mega Sumo
► Arazi Robot Kategorisi, 
► Multikopter Robot Kategorisi, 
► Serbest Proje Kategorisi, 
► Festo Görev Tamamlama Proje Kategorisi, 
► Lisans Bitirme Tezi Proje Kategorisi,
 
olmak üzere 8 farklı kategoride yarışma imkânı sunuyoruz. Bunun yanında yarışmalar ile eş zamanlı olarak düzenlediğimiz kariyer günlerinde de alanında iddialı firmaları siz değerli katılımcılarımız ile bir araya getirmeye devam ediyoruz.
 
Yarışmada dereceye girenlere verilecek sürpriz ödüller web sayfamızda yayınlanacak olup katılımcıların bizi sosyal medya hesaplarımızdan (@marmaramig) takip etmesini rica ederiz.
 
Bu yıl “Marmara Mekatronik ve İnovasyon Günleri” ile çözüm Ortağı olan “Marmara İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi” iş birliği yaparak bu yıl yapılacak etkinlik ile sanayi ve üniversite ilişkilerini daha yakın hale getirmeyi hedeflemektedir.  Bu kapsamda firmalar ile yapılacak görüşmeler “MİTTO” aracılığıyla gerçekleştirilecektir.
 
 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.