elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kariyer Gelişim Günleri'17 Başlıyor!

Karadeniz Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu olarak bu yıl 7.sini düzenleyeceğimiz ‘Kariyer Gelişim Günleri’17’ etkinliğimiz 9-10 Mart tarihlerinde Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde başlıyor.



A- A+
07.03.2017 tarihli yazı 7643 kez okunmuştur.

Kariyer Gelişim Günlerinde sizleri neler bekliyor?

Bölgemizin ve okulumuzun en geniş öğrenci katılımlı, kariyer odaklı etkinliğinde sektöründe lider firmalar uzman kişilerle mesleğimiz ve kariyerimiz hakkında fikir sahibi oluyor, sorularımıza cevap buluyoruz. Bu sene ki etkinliğimizde girişimcilik, elektrik-elektronik, pazarlama, eğitim, enerji, tasarım, sinema ve televizyonculuk sektörlerindeki önemli konuları masaya yatırıyoruz. Oturumlarımızdaki katılacak olan firmaların yanı sıra fuaye alanımızdaki stantlarda da size staj imkanları sunarak sizleri iş hayatına bir adım daha yaklaştırıyoruz. Ayrıca KOSGEB ve İŞKUR un stantlarında girişimci fikirlerimiz veya ileride kurmayı düşündüğümüz işlerle ilgili fikirler alıyor, bizlere sağlanabilecek destekleri öğreniyoruz.
 

Sadece iş ve kariyer mi var?

Tabii ki de hayır. Eşsiz ve bir o kadar da eğlenceli olacağını düşündüğümüz sinema oyuncularımızla bir söyleşimiz var. Fuaye alanımızda sponsorlarımızın destekleriyle eğlenceli oyunlarımız ve çeşitli ikramlarımız olacak. En önemlisi ise sürpriz hediyelerimiz var. Yurtdışı Dil Eğitim’den Gala Davetiyesine, Tabletlerden ansızın gelebilecek sürprizlerimize kadar seni bekleyen bir sürü hediyemiz var. Etkinliğimiz ve etkinlik sonunda vereceğimiz sertifikamız ücretsizdir.
 

Kısacası…

Sende çalışmayı düşündüğün firmaların şirket yöneticileriyle bir araya gelip, onlarla tanışıp, sohbet etme fırsatı yakalamayı istiyorsan, yurtdışında eğitim fırsatına sahip olmak, eğlenceli ve bol ikramlı unutulmaz bir etkinlik katıldım demek istiyorsan seni de 9-10 Mart’ta Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezine bekliyoruz.

Etkinliğimizde iş ve staj fırsatı yakabileceğiniz firmalar: Türk Telekom, Sanko Enerji, Beymen, Coca-Cola İçecek, Microsoft, Scorp, Scheinder Electric, GittiGidiyor

Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.