elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2015’in En Çok İlgi Çeken 5 Üniversite Haberi

2015 yılında üniversite cephesinden bakarak, sektöre adı atmaya hazırlanan genç nesile yardımcı olmaya çalıştık. 2015 yılında en çok ilgi çeken 5 üniversite haberini sizler için derledik. Eğitim hayatınızda başarılar dileriz.



A- A+
29.12.2015 tarihli yazı 8361 kez okunmuştur.

2015 Staj Başvuruları

Yönelmek istediğimiz sektörü belirlememizi ve çalışmak istediğimiz firmalar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan stajlar kariyerimiz için önemli bir etkendir. 2015 yılı staj başvuruları haberimiz sizler tarafından en çok ilgi çeken üniversite haberimiz oldu.
 
 
 


 

2015 - 2016 Burs Rehberi

Üniversiteye başlayacak arkadaşlarımıza yardımcı olacak, hangi vakıfların ve kuruluşların burs verdiğini, başvuru koşullarını ve tarihlerini, nasıl başvuru yapılacağını içeren burs rehberini hazırladık.
 

 

 

Akdeniz Üniversitesi’nden Dünyanın En Sessiz Yeri

Akdeniz Üniversitesinde yer alan bu odadan hiçbir dalga ve ses dışarı çıkamıyor ve öyle sessiz bir yer ki 5-10 dakika sonra kendi kan akışınızı bile duyabiliyorsunuz. Ama burası öyle sıradan bir yer değil, bilimsel çalışmaların ve araştırmaların yapıldığı bu laboratuvar, Akdeniz Üniversitesi EMUMAM’ın içinde yer alıyor.
 

 
 

 

MİLAT 1453 | İstanbul Üniversitesi Elektromobil Takımı

İstanbul Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılan, %100 milli ve elektrikli araç "MİLAT 1453" TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araçlar yarışmasında birinci olmuş ve Türkiye'nin en verimli aracı seçilmiştir.
 
 

 

Aselsan - Tai - Savunma Sanayi Müsteşarlığı Teknik Gezisi

Karadeniz Teknik Üniversitesinin yıldızı parlayan genç bilişim topluluğu Karadeniz Teknik Üniversitesi Savunma Sistemleri ve Teknolojileri Topluluğunun savunma sanayisinin devleri ile başta makine mühendisliği olmak üzere bir çok farklı bölümden 40 öğrenciyi buluşturduğu büyük etkinlikte sırasıyla Aselsan , Savunma Sanayi müsteşarlığı ve Tai ye teknik gezi düzenlendi.
 
 

 
 
 
 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.