elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

GL2 Kompakt LED Armatür

Şehir, karayolu ve demiryolu tünellerinden, altgeçitler, kapalı spor sahaları ve endüstriyel tesislere kadar çeşitli alanlar için en iyi aydınlatma çözümü olan GL2 Compact LED armatür, performans, konfor ve güvenlik sunan LensoFlex®2 fotometrik teknolojisiyle ön plana çıkmaktadır. Bu içeriğimizde GL2 Compact LED armatürü inceleyeceğiz.



A- A+
25.10.2014 tarihli yazı 8460 kez okunmuştur.
GL2 Kompakt LED armatür performans, konfor ve güvenlik sunan LensoFlex®2 fotometrik teknolojisiyle şehir, karayolu ve demiryolu tünellerinden, altgeçitler, kapalı spor sahaları ve endüstriyel tesislere kadar çeşitli alanlar için aydınlatma çözümü sunmaktadır. 
 
Simetrik / asimetrik ışık dağılımı seçenekleri ve direk montaj/ayarlanabilir montaj braket seçenekleri (-60° ile + 60°) ile gereksinimlerine uygun esnek çözümler sunar.
 
IP 66 çekme alüminyum gövde ve döküm alüminyum uç kapaklar, IK08 Mekanik dayanıma sahip cam koruyucusu ile GL2 Kompakt bakım ihtiyacını en aza indirirken uzun sureli kalıcı performans garanti eder. 
 

 
Bu armatür serisinin geliştirilmesindeki itici güç toplam sahip olma maliyetlerinin minimize edilmesi fikridir. LED ışık kaynağının yanı sıra çeşitli dim edilebilme ve uzaktan kontrole imkân veren sistemler ile donatılarak enerji tüketiminde dramatik bir azalma sağlar. 1-10 V ve DALI protokol ile uyumlu çalışır. Uzaktan kontrol sistemleri ile entegre olabilmesi, her armatürün bağımsız olarak adreslenebilmesini, kontrol ve dim edilebilmesini ve geri bildirim alınabilmesini sağlar.
 


 
Gövde içinde optimize edilmiş ısı yayılımı ile GL2 kompakt -40°C den +50°C ye kadar zorlu cevre sıcaklıklarında da uzun sureli kalıcı performans sunar. Çıkarılabilir kontrol ünitesi sayesinde güç kaynağına kolayca erişim sağlanabilir. GL2 kompakt Serisi 16 LED’den 96 LED’e kadar 5 farklı güç ve ölçüde tünel, altgeçit, spor ve endüstriyel tesis uygulamaları için mükemmel çözüm sunar.
 



Kaynak:
 

Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar