elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Endüstriyel Fiş-Soketler |
Weidmüller

Sistemlerin kararlı bir şekilde çalışabilmesi için bağlantı elemanlarının sorunsuz olarak çalışması gerekmektedir. Özellikle endüstriyel uygulamalarda fiş ve soket seçimi oldukça önemlidir. Weidmüller endüstriyel fiş ve soketleri ile farklı uygulamalar için çözümler sunuyor.



A- A+
18.10.2019 tarihli yazı 5534 kez okunmuştur.
Pano dışındaki bağlantılar sıklıkla şiddetli sanayi ve iklim koşullarına maruz kalmaktadır. Uygulama alanına bağlı olarak, titreşim ve çarpma mukavemeti ile elektromanyetik dayanıklılık önemli bir rol oynayabilir.

Dış etkilere karşı dayanıklı ve göze çarpan tasarımıyla öne çıkan  RockStar® serisinde, Weidmüller’in modüler konnektörleri sayesinde tüm bu gereksinimler sağlanıyor. Pratik çözümler sunan geniş ürün yelpazesi, uygulamanız için optimum konnektörü seçmenizi kolaylaştıracaktır. Weidmüller, fişe takılabilir konnektörlerin sevkiyatın hemen ardından kullanıma hazır olmasını sağlayan hizmetiyle bir kombinasyon oluşturacak şekilde, en yüksek kalite standartlarını karşılayan ürünleri teslim ediyor.

 

Endüstriyel fiş-soketler, makine ve tesislerde güvenli, basit ve zaman kazandıran montaja ihtiyaç duyulan her yerde kullanılmaktadır. Weidmüller’in alüminyum pres dökümden yapılan bağlantı noktaları kir, nem ve baskıya karşı mükemmel koruma sağlar. Özel modüler fiş-soketler sinyalleri, güç kaynağını ve veri bağlantılarını tek bir konnektöre entegre etmeyi mümkün kılar. Weidmüller’in RockStar® ürün ailesi, geleceğe yönelik birçok patentli yeniliğe sahip bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Böylelikle her uygulamaya özel endüstriyel fiş-soket seçimi yapılabilmektedir. İş akışına optimize edilen bu ürünler hem zaman hem de maliyet kazancı sağlar.
 

RockStar® Endüstriyel Fiş-Soket Özellikleri

► Her zaman doğru bağlantı
► IP65 ve IP68 / IP69K koruması, elektromanyetik girişime karşı koruma sağlar.
► Geniş ve çeşitli ürün yelpazesi, demiryolu uygulamalarından rüzgâr türbinlerine kadar doğru bağlantı çözümü sunar.
 

RockStar Ürün Ailesi

► 35 amperlik akıma ve 830 voltluk gerilime kadar güvenli iletimi
► Güvenilir sinyal iletimi
► Vidalı, yay baskılı, PUSH IN, SNAP IN bağlantı çeşitleri

Soketler: Endüstri tipi bir konnektör pini, konnektör soketi ve koruyucu mahafazasından oluşur. Bu nedenle soket, endüstri tipi konnektörün kalbidir. Elektriksel işlevlerden sorumludur. Weidmüller'in konnektör uçları, yüksek gerilimlerin, zor bir alanda güvenli bir şekilde iletilmesini sağlayan yüksek kaliteli yalıtım malzemelerinden yapılmıştır. Ayrıca tüm ürün hattında sadece tek bir plastik ürün kullanılmaktadır.

 Muhafazalar: Çok kademeli sızdırmazlık ve patentli braket sistemi ile IP65 ve IP68 / IP69K koruması, tüm çevresel etkilere meydan okur. Weidmüller'in RockStar® ailesinde gövdelerin tümü yüksek kaliteli döküm alüminyumdan yapılmıştır. Bu nedenle darbelere ve korozyona dayanıklı, kompakt ve hafiftirler. Patentli paslanmaz çelik klipsleri tamamen su ve toz geçirmez olmalarını sağlar. En zorlu çevre koşullarında bile kullanılabilirler. Donmaya ve titreşime karşı dayanıklıdırlar.

►İlginizi ÇekebilirWeidmüller Markalama Çözümleri

► Crimp contacts: Weidmüller, farklı yüzeylerde uygulanabilmesi için altın veya gümüşten yapılan kontaklar sunar.

► Kitler: RockStar® kitleri; erkek uç, dişi uç, bir fiş yuvası, bölme yuvası ve kablo contasından oluşur. Weidmüller, metrik veya PG kablo giriş dişlerine sahip, vida bağlantılı veya PUSH IN bağlantılı bir dizi standart geçmeli konnektör kombinasyonu sunar.
 

RockStar® ModuPlug

► Küçük alanlarda mükemmel ve işlevsel bağlantı teknolojisi sunmaktadır.
► "Half 0.5" ve "Single Plus 1.5" yeni modül genişlikleri sayesinde kurulum alanının optimum kullanımı
► Basit ve güvenli montaj
► Yenilikçi veri modülleri ile 10 Gbit/s'ye kadar iletim
► Özel konektörün sürükle bırak yöntemiyle hızlı çevrimiçi konfigürasyonu
 

► Modüller: Dört farklı modül boyutu, büyük miktarda tasarruf sağlayan özel çözümler sunar. Küçük alanlar için optimize edilmiş bir tasarıma dönüşür.
 

 Veri bağlantı yuvası: Yeni iki kutuplu data modülü oldukça kompakt bir yapıya sahiptir. Hem megabit hem gigabit hızlarda veri taşınmasını sağlar. Örneğin; 2 Gigabit Cat 6A kablosunun (10 gigabit) bir modüle bağlanması sağlanabilmektedir.
Kontaklar: Bir konnektörün kalbi, kontaklarıdır. Kontaklar, iki iletken arasındaki gerçek bağlantıyı oluşturur. Fiş ve soketler, ana iki kontak tipidir. Weidmüller, altın veya gümüşten yapılmış kontaklar sunar.


 Çerçeve: Yenilikçi kayan çerçeve, açma ve kapama için iki farklı kilitleme konumuna sahiptir. Bu tasarım, basit ve aletsiz modül montajı sağlar.

 Crimp contacts: Kablo ile kontak arasında güvenilir bir mekanik ve elektriksel bağlantı sağlar. Gaz sızdırmaz ve korozyona dayanıklıdır.

 

Yeni SNAP IN Bağlantı Teknolojisi

Yeni SNAP IN bağlantı teknolojisi, kablolama işlemlerinizi tamamen yeni bir seviyeye taşıyacaktır. SNAP IN ile kurulum ve bakım çalışmaları parmak şıklatmak kadar hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. SNAP IN teknolojisi ile soyulmuş iletken doğrudan açık yerleştirilir. Bağlantı, bir dokunmayla yerine oturur. Böylelikle kablolama işlemleri basit, hızlı, ekonomik, güvenli ve otomatik bir şekilde gerçekleştirilir.
 




 Aşağıdaki video ile u-mation hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 
 





 Kaynak:



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar