elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Combiner Box PV Next |
Weidmüller

Fotovoltaik sistemlerin uzun vadede ekonomik ve kesinti yaşanmadan çalışması için Weidmüller yenilikçi çözümler sağlamaktadır.. Weidmüller, Combiner Box PV Next ile uygulamanız için ayrı ayrı monte edilmiş güvenilir elektrik bağlantısı ve birleştirme kutuları sumaktadır.



A- A+
26.08.2020 tarihli yazı 7612 kez okunmuştur.
PV sistemlerin hızlı bir şekilde kurulması, bakımlarının uygun maliyetleri yapılmasında combiner box ürünlerin kritik bir öneme sahiptir. Weidmüller Combiner Box PV Next ile yerleşim ve ticari fotovoltaik sistemler için kolay, hızlı ve güvenli kablolama imkanı ile sunmaktadır. PV sistemlerde kârlılığı artıran PV Next ile Weidmüller, 1.500V'a kadar çözümler sunuyor.
 

PV Next – Yeni Nesil Birleştirici Kutular


PV Next ile Weidmüller, standartlaştırılmış bir baskılı devre kartı tasarımı üzerinde dünyanın ilk birleştirici kutu konseptini sunuyor. PV Next’in en önemli avantajları arasında ise kolaylık, güvenlik, zaman ve maliyet tasarrufu ön plana çıkıyor.

PV kurulumu yapan işletmeler için iş süreçlerini daha hızlı ve daha uygun maliyetli hale getiren PV Next, yenilikçi konseptiyle günümüzün standart gereksinimlerinin %75’ini karşılamaktadır.

 


İlginizi Çekebilir: Zaman Röleleri | Weidmüller
 
Entegre PUSH IN teknolojisi sayesinde PV Next, montaj sürelerini azaltır önemli ölçüde azaltmaktadır. Bununla birlikte hata riski azalmakta ve ortaya çıkacak muhtemel olumsuz senaryolar en aza inmektedir.
 

PV Next Avantajları


► Kolay: Benzersiz PCB tasarımı, ek fonksiyonların hızlı ve kolay entegrasyonuna imkan tanır. Örneğin bir switch entegre entegre edilebilir veya ikinci bir MPPT doğrudan PCB’ye bağlanabilir.
► Hızlı: PV-Next, PUSH IN bağlantı teknolojisi ile kablolama için en kolay ve en güvenli bağlantı konseptini sunar. Herhangi bir özel alete gerek duymadan kolaylıkla kurulum yapılabilmektedir.
► Güvenilir: Sezgisel tasarım ve PUSH IN bağlantı teknolojisi, kurulumu daha güvenli hale getirmektedir. Yangınlar için ana risklerden biri olan vida bağlantı riski ortadan kalkmaktadır.


İlginizi Çekebilir: El Aletleri ile Profesyonel Kurulum


 

İnverterler için En Yenilikçi Konsept


5 farklı büyüklükte tasarım

Uygulamanıza bağlı olarak PV Next, her kutu için 3 MPPT’ye kadar imkan tanımaktadır. Ücretsiz ölçeklenebilir yapısı sayesinde, farklı uygulamalar için en uygun boyutlandırmayı sağlamaktadır.

Sigortalı ve sigortasız

Sigortasız ve daha ince PCB yapısının yanı sıra, isteğe bağlı olarak panellerin ters akımdan korunmasını sağlayan sigortalı modeli de mevcuttur.




Aşırı gerilim koruması

PV Next, panelleri ve invertörleri gerilim dalgalanmalarından korumaktadır. PCB üzerinde type 1 standart koruma mevcuttur.

PUSH IN bağlantı

3 giriş / çıkış için entegre bakım gerektirmeyen PUSH IN teknolojisi, çalışma süresini ve hata duyarlılığını önemli ölçüde azaltır.

Tak & Çalıştır

Kullanıma hazır kutu için WMC bağlantısını seçebilir ve operasyon sürelerinizi önemli ölçüde azaltabilirsiniz.

İsteğe bağlı switch

Güneş enerjisi üzerine çalışan bazı mühendisler için kutunun üzerinde bir switch olması önem taşımaktadır.

 

Standartlaştırılmış ve Genişletilebilir Tasarımla Verimlilik


PV Next, standartlaştırılmış bir baskılı devre kartı tasarımına dayanan dünya çapında ilk birleştirici kutudur. Özelleştirme gerekli olmadığı için proje süreleri kısalır; kolay, hızlı ve güvenli bir iş süreci sağlar.

► Ölçeklenebilir ve genişletilebilir tasarım
► Sıkmadan ve özel aletlere gerek duymadan kolay kurulum
► Yanlış bağlantıları engelleme ve riskleri azaltma
► Her zaman hazır bir portföy
Kolaylık + zaman tasarrufu + güvenlik = Maliyetlerde azalma

 



PV Sistemler için PV Next Bağlantı Örneği

Weidmüller, PV Next’i IEC 6 1439-1/2 standartlarına göre test ederek, en yüksek ürün kalitesini sağlamaktadır.


Aşağıdaki videoda Weidmüller Combiner Box PV Next uygulamaları hakkında bilgi edinebilirsiniz. 






                                


Kaynak:
Burak Kesayak Burak Kesayak Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar