elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2014’ün En Çok İlgi Çeken 10 Üniversite Haberi

2014 yılında da üniversite cephesinden bakarak kaleme aldığımız yazılarımıza bir de genel bir bakış yaparak en çok ilgi gören haberler nelerdi belirlemek istedik. Böylelikle 2014 yılında en çok ilgi çeken 10 üniversite haberini sizler için derledik. Eğitim hayatınız da başarılar dileriz...



A- A+
30.12.2014 tarihli yazı 11770 kez okunmuştur.

2014 Staj Başvuruları

Çalışmak istediğiniz ya da merak ettiğiniz firmaları yakından görmenizi sağlayan, teorik olarak aldığınız dersleri pratik yapmanıza imkan tanıyan stajlar kariyerinizde önemli bir basamaktır. Bu bilinç ile önde gelen firmaların staj başvuru tarihlerini, kriterlerini ve başvuru adreslerini sizler için derlediğimiz yazımız 2014 yılının en çok ilgi çeken üniversite haberi oldu.
 

2014 – 2015 Burs Rehberi

Üniversite tercihlerinin sonuçlanması ve kayıt tarihlerinin yaklaşmasıyla birlikte öğrenciler bir yandan da burs arayışına başladı. Biz de üniversiteye başlayacak arkadaşlarımıza yardımcı olacak, hangi vakıfların, kuruluşların burs verdiğini, başvuru koşullarını ve tarihlerini, nasıl başvuru yapılacağını belirten bir burs rehberi hazırlamıştık bu haberimiz de en çok ilgi çeken haberlerimiz arasında yerini aldı.
 

Rusya'da Öğrenci Olmak | Röportaj

Ah Rusya Rusya dediğinizi duyar gibiyiz...

Erciyes Üniversitesi'nde ki eğitimini yarıda bırakıp Ulusal Nükleer Araştırma Üniversitesi'ne Nükleer Mühendislik eğitimi almak için giden Alper Ediş ile Rusya'da ki üniversite eğitiminden, nükleer enerjinin geleceğine kadar birçok konuda keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Rusya'da eğitim almak isteyenler için rehber niteliğindeki yazımızda en çok ilgi gören yazılarımız arasında yerini aldı.


 

Turkcell PAF Takımında Yaz Stajı İmkanı İçin Son Günler

Turkcell; genç ruhlu, öz güvenli, sosyal, teknolojiyi seven, yaratıcı ve dışa dönük çalışan profiliyle ve çalışanlarına verdiği değer ile Türkiye’nin en çok çalışılmak istenen şirketleri arasında yer alıyor. Böylesine bir şirkette yaz boyunca staj yapmak ve devamında bu ailenin bir üyesi olmak ister misiniz? Başvuru koşulların ve diğer detayları yazdığımız yazımızda en çok ilgi gören içerikler arasına girdi.
 

10.RLC Günleri | YTÜ IEEE

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü tarafından düzenli olarak dokuz senedir gerçekleştirilen “RLC GÜNLERİ” yazımızda en çok ilgi gören yazılardan birisi oldu.
 

Viyana'da Üniversite Okumak | Röportaj

ElektrikPort Viyana Teknik Üniversitesi Marka Temsilcisi Samet Metin Karaman ile Avusturya'da mühendislik eğitimi ve Viyana Teknik Üniversitesi'ndeki Elektrik-Elektronik Mühendisliği eğitimi üzerine bir röportaj gerçekleştirdik. Bu yazımızda en çok ilgi gören yazılar arasına girdi.
 

İyi Bir Liderde Görebileceğiniz 11 Özellik Nelerdir?

Beğenilen biri olmak sizi iş hayatında, insan ilişkilerinde ve tüm hayatta başarılı kılacaktır. İyi bir lideri lider yapan güçlü karakter özellikleridir. İyi bir liderde olması gereken özellikler aslında sihirli şeyler değil. Günlük hayatın karmaşasında unuttuğumuz insan özelliklerimizin ta kendisi! Bu yazımızda daha iyi bir lider olmak için gerekli 11 önemli özelliği sizler için araştırdık. İyi ki de araştırmışız binlerce kişi merak ettiğini gördük.
 

Elektrik Port Tercih Rehberi Başlıyor

ÖSYS sonuçlarının açıklanması ve tercih günlerinin yaklaşmasıyla beraber, editör kadromuzun deneyimlerinden faydalanarak sizler için Tercih Rehberi yazı dizimizi hazırladık. Hazırladığımız bu yazımızda en çok ilgi gören haberler arasına girdi.
 

Bir Mühendis Adayı Kendini Nasıl Geliştirebilir?

Mühendisliğin geniş alanında kendinizi nasıl geliştirebilirsiniz? Şimdi neredesiniz, nerede olmak istersiniz? Hep beraber kendimizi nasıl geliştireceğimizi gelin öğrenelim dedik ve meraklı insanlar hemen okumaya başlayarak bu haberimiz ilgi gören haberlerimiz arasına girdi.
 

YÖKDİL | Yükseköğretim Kurumları İnternet Destekli Dil Eğitim Portalı

Yüksek Öğretim Kurulu, Anadolu Üniversitesi iş birliği ile “Web Tabanlı İngilizce Dil Eğitim Sistemi ve Multimedya Dil Sınıfları” projesi kapsamında üniversite öğrencilerine ve çalışanlarına dil öğrenebilecekleri bir platform hazırladı. Dil öğrenme konusunda farkındalık yaratmak ve dil öğrenmek isteyenlere destek materyal sağlayarak fırsat eşitliği yaratmak amacıyla hazırlanan bu portalda İngilizce'nin yanı sıra Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça ve Çince dilleri de bulunuyor diyerek başladığımız haberimiz bu yılın en çok ilgi gören 10. haberi olarak karşımıza çıktı.

 
Doğukan KAYGUSUZ Doğukan KAYGUSUZ Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.