elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Akıllı Telefonların Şarj Ömrünü Uzatan En İyi 5 Uygulama

Günümüzde artık neredeyse hepimiz akıllı telefon kullanıyoruz. Haliyle akıllı telefonlarımızın birçok uygulaması var. Zaman geçirmek için oyunlar oynuyoruz, internette geziniyoruz, sosyal medyada vakit harcıyoruz derken telefonun şarjı bitiyor. Belki de en büyük sorunumuz telefonumuzun şarjının çabuk tükenmesi. Bunun için telefonunuza yükleyebileceğiniz şarjınızın ömrünü uzatabilecek en iyi 5 uygulamayı sizler için derledik.



A- A+
10.02.2014 tarihli yazı 294719 kez okunmuştur.
Battery Doctor


Battery Doctor şarj ömrünü uzatacak uygulamalar içinde en popüler olanlarından birtanesi.  Dünya çapında Android’de ve iOS App Store'da  150 milyondan fazla indirildi. Uygulama, bünyesinde bulunan profesyonel güç yöneticisi ile pil ömrünü uzatabiliyor. Ne kadar pil süresi kaldığını tahmin ediyor. Telefonunuzda boş yere güç tüketen uygulamaları sonlandırıyor. Ücretsiz iOS App Store ve Google Play’den indirerek  pil ömrünü uzatabilecek üç adımlı şarj yöntemi ile telefonunuzu normalinden daha fazla sürede şarj etmeden kullanmanıza olanak sağlayabilirsiniz.

 
 

Du Battery Saver


İçerisindeki şarj takvimi ile telefonunuzun yine pil ömrü ile ne kadar süre dayanacağını göstermekle beraber, çalışırken CPU kapasitesinin çok küçük bir kısmını kullanması önemli özelliklerinden. Optimizasyon seçenekleri ile gereksiz, telefonda şarj tüketen arka plan uygulamalarının kapatılmasını sağlıyor. Ayrıca yine ücretsiz bir uygulama olup  daha sağlıklı şarj etme aralıkları ile şarj ömrünün kapasitesinde düşüş yaşanmasını engelliyor.
 

Juice Defender
 

Juice Defender, ücretsiz bir uygulama olup akıllı telefonlarınızda güç tasarrufu sağlayan bir uygulamadır.  Bu zamana kadar 7 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirilmiştir. Özel fonksiyonları ile bataryanızda çok güç tüketecek gereksiz uygulamaları otomatik olarak yöneterek mobil cihazınızın şarj ömrünü uzatıyor.
 

 
► İlginizi Çekebilir: Notebook Pil Ömrünün Uzatılması


Easy Battery Saver


Bir başka şarj ömrünü uzatan ücretsiz bir uygulama Easy Battery Saver’dır. Yüklediğiniz zaman size beş seçenek sunar. Bunlar; Normal Mode, General Power Saving Mode, İntelligent Power Saving Mode, Super Power Saving Mode ve Advanced Customized Mode. Bu seçeneklerden size uygun olanı seçerek akıllı cihazınızın pil ömrünü uzun bir şekilde uzatabilirsiniz.
 
 
Battery Widget Reborn


Battery Widget Reborn yine en popüler  pil ömrünü uzatan ücretsiz uygulamalardan biridir. Android 2.3 ve üzeri sürümleriyle sorunsuz bir şekilde çalışan bu uygulama, yine mevcut çalışan uygulamalarla bataryanızın ne zaman tükeneceğini gösteriyor. Ayrıca uygulama pilin kalan süresi, sıcaklığını ve voltajını da göstererek pilin performansı hakkında bilgileri veriyor ve arka planda çalışan gereksiz güç tüketen uygulamaları kapatıyor.


 
Çağın Özçivit Çağın Özçivit Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.