elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

iOS 7.1 Güncellemesi Geliyor!

Halen beta aşamasında geliştirilen iOS 7.1 sürümünün, basına sızan haberlere göre Mart ayının başında kullanıcılara sunulması bekleniyor. İnternette dolaşan bu habere ise ''9to5Mac'' sitesinden destek gelmiş durumda. Bir güncellemeden ötesi olacak bu yeni sürümün bize getireceği yenilikler bakalım neler...



A- A+
09.02.2014 tarihli yazı 8596 kez okunmuştur.

iOS 7.1'in BGR sitesi tarafından Aralık 2013'de çıkış tarihi olarak Mart 2014 bildirilmişti. BGR yetkilileri, beta 5'in son beta sürümü olacağını ve bundan sonra Gold Master'ın piyasaya sürüleceğini, Gold Master'dan sonra ise tam sürümün yayınlanacağını ileri sürmüştü. İnternette dolaşan birçok habere göre, 7.1 tam sürümünün Şubat ortalarında çıkacağı iddia edilmişti.
 



 

7.1 sürümü ile gelecek gizli özellik bulunmamakta. iOS 7.1 güncellemesi, sistem geliştiricilere gönderilen beta sürümlerindeki görsel değişiklikleri, tweak'leri ve kapanan hataları içeriyor. Geçtiğimiz iOS güncellemelerinden elde ettiğimiz bilgilere göre, Apple iOS sürümlerinde X.1 güncellemesi işletim sisteminin en büyük güncellemesi olup, bereberinde performansı daha da arttırıyor ve yeni özellikler kazandırıyor.

 

► İlginizi Çekebilir: Dünyanın En Değerli Markası Apple



 

 

Alper   Görkey Alper Görkey Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.