elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

IEEE BuildUp, İYTE IEEE Öğrenci Kolu Tarafından 9-11 Mayıs 2014 Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek.

IEEE BuildUp, İYTE IEEE Öğrenci Kolu tarafından İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüsü’nde düzenlenecek olan ve ilerleyen yıllarda da gerçekleştirilmesi planlanan bir yazılım geliştirme yarışmasıdır. 9-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında İYTE Kampüsü’nde birincisi gerçekleşecek olan etkinlik, oyun geliştiricileri ve oyunseverleri İzmir’de buluşturacaktır.



A- A+
16.03.2014 tarihli yazı 9983 kez okunmuştur.
Bağımsız oyun geliştiricilerinin ve amatörlerin yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri aynı zamanda yatırımcılara ve firmalara yeteneklerini gösterebilecekleri bir platform oluşturmayı hedefleyen IEEE BuildUp, takımlar halinde katılacak oyun geliştiricilerinin organizasyon tarafından belirlenecek bir tema çerçevesinde 48 saat boyunca sıfırdan bir oyun geliştirmeleri esasına dayanır.


 

48 Saatlik zorlu maraton sonunda tamamlanan oyunlar jüri tarafından Atmosfer, Oynanabilirlik ve Kurgu ölçütleri göz önünde bulundurularak değerlendirilir. Seminerler ve workshoplar ile zenginleştirilecek etkinlik oyun geliştirme dünyasına girmek isteyen herkese bir başlangıç noktası olmayı da hedeflemektedir.
 


Ülkemizdeki kaliteli yazılımcı ve tasarımcı potansiyelinin ortaya çıkmasına fayda sağlayacağına inanılan IEEE BuildUp, bu sene İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüsü’nde 9-10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

 
 IEEE Build-Up Etkinlik İnternet Sitesi İçin Tıklayınız.

 

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü - IEEE Öğrenci Topluluğu HAKKINDA:

İYTE-IEEE Öğrenci Topluluğu 2005 yılında İYTE Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği öğrencileri tarafından kurulmuştur. İYTE-IEEE Öğrenci Topluluğu IEEE Türkiye Öğrenci Kolları bünyesinde teknik eğitim, kişisel ve kariyer gelişimi eğitimleri, sosyal faaliyetler alanlarında çalışmalarına devam etmektedir. Bugün topluluğumuzda İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ndeki her fakülteden pek çok öğrenci görev almakta ve enstitümüzün en büyük öğrenci topluluğunu teşkil etmektedir.


IEEE Build-Up Facebook Sayfası İçin Tıklayınız.

 

Alper   Görkey Alper Görkey Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.