elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Autodesk Dijital Tasarım Semineri

Günümüzde birçok mühendis ve mimarın kullandığı Autodesk programı ile ilgili tasarım konusu hakkında önemli bilgilerin anlatılacağı aynı zamanda sertifika ve burs gibi fırsatların olduğu Autodesk Dijital Tasarım Semineri 10 Mart Pazartesi Yıldız Teknik Üniversitesinde !



A- A+
06.03.2014 tarihli yazı 4698 kez okunmuştur.
Yıldız Teknik Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü 2013 yılı Mart ayında kurulduğu günden bugüne üniversite sanayi iş birliğinin artması yönünde birçok şirket ile proje çalışmaları ve teknik gezi organizasyonu gerçekleştirdi. Bu çalışmaların yanında öğrencileri ilgili mühendislik alanlarında eğitimlerle de buluşturmayı amaçlıyor. Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü bu eğitimlerin ilkini Bemar Kariyer desteğiyle Autodesk alanında yapılacak bir seminer ile başlatarak benzer birçok eğitimi de gerçekleştirmeyi hedefliyor. Teknik eğitimlerin hem özel sektördeki şirketler ile iş birliği yaparak kendi eğitim merkezlerinde hem de okula davet ederek okuldaki konferans salonlarında veya laboratuarlarda gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır. 
 


10 Mart tarihinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilecek olan Autodesk Dijital Tasarım Seminerine katılacak kişilere Bemar haftasonu seminerlerine ücretsiz katılım ve seminer katılım sertifikası ve 9 kişiye Bemar eğitimleri için Burs hediyesi verilecektir. Etkinliğimiz herkes davetlidir.


İlginizi Çekebilir: AutoCAD Dersleri


Etkinliğe Yıldız Teknik Üniversitesi dışından katılmak isteyen arkadaşların iletişim mailinden sadece ad-soyad bilgilerini göndermesi yeterlidir. Program hakkında detaylı bilgi almak ve gelecek etkinliklerimizden haberdar olmak için aşağıdaki adreslerden bizi takip edebilirsiniz.
 

 
Ar-Ge ve İnovasyon Kulübünü aşağıdaki sosyal medya
hesaplarından takip edebilirsiniz.





► İletişim: ytuargeveinovasyon@gmail.com




İsmail Kaya İsmail Kaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.