elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Android Jelly Bean'li Oyun Konsolu |
M.O.J.O

Oyunseverlerin heyecanla beklediği PlayStation 4 ve Xbox One geçtiğimiz ay tanıtıldı ve satışa sunuldu. Müşterilerle paylaşılan satış istatistiklerine bakıldığında ortaya çıkan grafik, iki ürünün de olağanüstü kar ettiğini gösterdi. Oyun konsollarınının bu kadar tutulması Mad Catz şirketi'nin ortaya dahiyane bir fikir atarak bunu geliştirmesine yol açtı. Andorid İşletim Sistemli M.O.J.O'nun detaylı olarak; özellikleri, tasarımı ve hakkında merak ettiğiniz daha bir çok şey haberimizde...



A- A+
14.12.2013 tarihli yazı 14379 kez okunmuştur.
Son dönemlerde oyun konsolu piyasasında olan dalgalanma yeni yeni fikirlere ve buluşlara yol açıyor. Bunlardan biri de Mad Catz şirketinin 11 Aralık 2013 tarihinde piyasaya sürdüğü M.O.J.O oldu. Mad Catz'in  Android işletim sistemli oyun konsolu M.O.J.O. ilk olarak yurt dışında Amerika, Kanada, İngiltere ve Almanya'da piyasaya sürüldü. Konsolun işletim sistemi akıllı telefonlar kullanılan android ile tamamen aynı diyebiliriz. " Artık telefonlarımızda oynadığımız oyunların aynılarını Google Play Store'dan indirip M.O.J.O oyun konsolunda da oynayabileceğiz. " diyen Mad Catz yönetimi " Oyun konsolu alanına bir yenilik getiriyoruz ve Android işletim sistemini oyun konsolunda kullanıyoruz. " dedi. 
 


Android'in 4.2.2 Jelly Bean sürümüyle uyumlu olarak çalışan oyun konsolunda 1,8 GHz hızında çalışan işlemci NVIDIA Tegra 4 T40S kullanılıyor. NVIDIA ismini daha çok ekran kartı alanında duysakta, Mad Catz ile yaptığı işbirliğinde güzel bir proje ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.  2 GB RAM'e sahip olan M.O.J.O bu alanda PS4 ve Xbox One'a göre biraz geride kalıyor. Dahili hafıza depolama alanı 16 GB olan M.O.J.O'nun hafızası 128 GB'a kadar yükseltilebiliyor.
 
 


Dün gece elektronik mağazalarda ve internet üzerinden satışa çıkarılan M.O.J.O'nun fiyatı 249.99 Amerikan Doları olarak belirlendi.PS 4 ve Xbox One'a göre fiyatının daha az olması dikkat çekmiş olsada kullanıcı yorumları sonucunda yeni çıkarılan bir ürüne göre ortalama fiyat olarak yorum alıyor.Uygulama ve oyun kaynağı olarak ise Google Play Store'un yanında NVIDIA TegraZone veritabanlı uygulamarına da destek veren M.O.J.O oyun konsolu piyasasına çok büyük bir yenilik getirecek gibi görünüyor.


Android Jelly Bean platformunda yer alan, oyun ve uygulama içeriklerini televizyon üzerinden sunan oyun konsolunda bu teknik detaylara ek olarak, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 1 adet USB 3.0 girişi, 1 adet USB 2.0 girişi, Ethernet bağlantı noktası, HDMI kablo girişi, 3,5 mm kulaklık girişi ve söylediğimiz gibi 128 GB’a kadar artırılabilen microSD kart yuvası mevcut. M.O.J.O'nun kutu içeriğinde  C.T.R.L. adı verilen bir adet oyun kolu, 220W'luk  AC adaptör ve 1,5 metre uzunluğunda HDMI kablo bulunuyor.
 



Aşağıdaki videoda ürünün Mad Catz tarafından hazırlanmış tanıtımını izleyebilirsiniz :





Kaynak: 

► Log.Com

► MadCatz.Com

 
Kemalcan HALLI Kemalcan HALLI Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.