elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Google Glass'a Bir Rakip Daha Geliyor |
Nissan 3E

Teknoloji devi Google'ın 6 ay önce Google I/O Developments'da tanıttığı Google Glass'ın popülerliği gittikçe artıyor. Piyasadaki Google Glass haberlerinin bu kadar artması, rakiplerinin de bu alana yönlenmesine sebep oldu. Japon araba devi Nissan bu alanda ilk örneklerden biri olmaya hazırlanıyor, ama son olmayacak gibi de görünüyor. Devamı Haberimizde.



A- A+
23.11.2013 tarihli yazı 7521 kez okunmuştur.
Google Glass'tan sonra akıllı gözlük tanıtımları gitgide artarken buna bir yeniside Nissan tarafından eklendi. Aslında hepimizin bildiği gibi araba ve motor sanayisinde ki başarısıyla bilmemize rağmen, Nissan kendini yenilikçi bir bakışla öne çıkartmanın yolunu hep buluyor. Geçtiğimiz sene akıllı saat modelleriyle yarışa katılırken, bu sene ise " Nissan 3E " gözlüğü ile vitrindeki yenilikçi hareketini koruyor. 





İlginizi Çekebilir: Sizin İçin Google Glass'ı Denedik



Nissan 3E gözlüğünü bu sene yapılacak olan Tokyo Motor Show'da tanıtacağını duyurdu. Dizaynı ile Google Glass'tan çok farklı olan 3E, Google Glass gibi kafaya takılıyor ve gözün önünde bir ekran sergileyerek çalışıyor. Ancak Google Glass'tan farklı olarak tam bir gözlükten ziyade, sol gözü kapatacak şekilde dizayn edilmiş olması dikkat çekiyor.



Dış görünüşü ve tasarımıyla dikkat çeken 3E, sürücünün arabaya bağlanmasını sağlıyor.Tam detaylı olarak ürün özellikleri hakkında bilgi vermeyen Nissan temsilcileri; " Tokyo Motor Show'da istediğiniz bilgilere ulaşabileceksiniz, ancak şuan sadece Nissan 3E gözlüklerin sürücüyle araba arasındaki bağlantıyı güçlendirerek ekranda verisel bir taban görünümü yaratacağını söyleyebilirim." dedi.


 

Yapılan röportajlardan yola çıkarak Nissan 3E gözlüğün, sürücüyü arabaya bağlayarak, sürücüye aracın ölçümlerinin göstermek ve navigasyon gibi bir çok özellik sunması bekleniyor. 


İlginizi Çekebilir: Galaxy Note 3'mü Yoksa iPhone 5S'mi ?


 

Aşağıdaki video da Nissan 3E gözlüğünün tanıtımını izleyebilirsiniz :




 
 KAYNAK

►TheTechieLifeStyle.Com


Kemalcan HALLI Kemalcan HALLI Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.