elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Google The Little Box Challenge |
$1.000.000 Değerinde Yarışma

Google, evinizi daha rahat izlemek için satın aldığı firmadan sonra yeni bir fikir ile karşımız da; bu sefer fikri sizden istiyor ve karşılığında 1 milyon dolar değerinde ödül veriyor. Üniversite kariyeri yapan adaylara da daha çok önem vereceğini söylüyor. Ne mi istiyor? Detaylar haberimizde...



A- A+
02.08.2014 tarihli yazı 10074 kez okunmuştur.
Google, evinizi daha rahat izlemek için satın aldığı firmalardan sonra yeni bir fikir ile karşımız da; Bu sefer fikri sizden istiyor ve karşılığında 1 milyon dolar değerinde ödül veriyor. Birkaç ülke dışında Dünya genelinde bir yarışma olan “The Little Box Challenge” üniversite kariyeri yapanlara daha çok önem vereceğini söylüyor.

Ne mi istiyor?

Adından da anlaşılacağı gibi küçük bir şey istiyor; Güç çeviricisi ( İnvertör) enlightened



Google aldığı firmalar ve yaptığı çalışmalarla enerjiye ihtiyaç duyan teknoloji şirketlerinden birisi, iş böyle olunca ihtiyacı olan enerji yüzünden yüksek faturalar ödemek zorunda kalıyor. Google bunun önüne geçmek için ihtiyaç duyduğu enerjiyi yenilenebilir enerjiden karşılamak için çalışmalar yaptı ve bunda da başarılı oldu. Artık Google kendi enerjisini kendisi üretiyor ama bir sorun var. O da doğru akımı alternatif akıma çevirip ihtiyaç duyduğu yerlere götürmek. Bunu da İnvertör ile yapacak. Sizden ise bu invertörü daha küçük boyutta tasarlamanızı ve karşılığında $1.000.000 değerindeki ödülü hak etmenizi istiyor.

Kim bilir belki Google X’in başındaki adam siz olabilirsiniz
yes
 

Yarışma Tarihleri


30 Eylül 2014 yılına kadar kayıt yaptırmanız gereken yarışmaya 22 Temmuz 2015 tarihine kadar da kayıt olmuş adaylar teknik bilgilerini yazarak yarışmaya katılabilecekler.
Yarışmanın 18 finalisti 21 Ekim 2015 tarihinde açıklanacak ve Ocak 2016 yılında ise kazanan açıklanarak $1.000.000’ın sahibi olacak.


Yarışmaya başvurmak ve ayrıntılı bilgi almak için Buraya Tıklayınız...


Doğukan KAYGUSUZ Doğukan KAYGUSUZ Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.