elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Barcelona - MWC 2014'ün En İyileri

Bildiğiniz gibi yakın bir zamanda İspanya - Barcelona'da, Mobil Dünya Kongresi 2014 gerçekleştirildi. Kongrede birbirinden farklı yeni mobiil cihazlar tanıtıldı. En çok se getiren cihazların başında ise, Nokia X, Galaxy S5, Xperia Z2 geliyor. MWC 2014'te en çok ses getiren cihazlara gelin birlikte bakalım...



A- A+
04.03.2014 tarihli yazı 11021 kez okunmuştur.

Cep telefonu hayranlarının beklediği Mobil Dünya Kongresi 2014 fuarı yeni cihazların tanıtılmasıyla beklenenin üstünde bir başarı sağladı. Sadece cep telefonları olarak değil, üst düzey tabletler, en son teknoloji akıllı saatler ve yer yer sağlık bantları tanıtımları da yapıldı.
 



 

MWC 2014'te öne çıkan en büyük yenilikler ise, oldukça genişleyen ekran teknolojisi, daha iyi donanım ve işlemcilerdiSamsungSonyHuawei ve diğer büyük mobil şirketler, teknolojik akıllı saatlerini ve koşu bantlarını Barselona’da kullanıcılara sundular. Android işletim sistemi, MWC 2014e yine damgasını vurdu ve tercih edildiğini. Büyük şirketlerden Samsung ve Sony, yeni amiral gemileri Galaxy S5 ve Xperia Z2'i tanıtırlarken, Nokia ise yeni nesil olan Nokiaserisi ile ilk defa Android işletim sistemine geçtiğini gösterdi.

 

► İlginizi Çekebilir:  Dünyanın İlk Kavisli Telefonu LG G Flex, Türkiye’de Satışa Sunuldu

 


Büyük bir değişme yaşanmıyan alanlar ise, İnternet hızı, ekran çözünürlüğü v.s. Galaxy S5 ile, kalp ritmi ölçebilecek olmamız fitnessi hayatımızın önemli bir noktasına getiriyor.


MWC 2014
’te öne çıkan cihazlara gelin birlikte bakalım...


Samsung Galaxy S5
 



 

LG G2 Mini
 



 

Sony Xperia Z2 Tablet
 



 

Samsung Gear 2
 



 

Nokia X+
 



 

Black Phone
 



 

LG G Pro 2
 



 

Wilko Highway
 



 

Nokia X
 



 

Sony Xperia Z2
 



 

ZTE Grand MEMO 2 LTE
 



 

Huawei Ascend P7 Mini
 



 

 

 
Alper   Görkey Alper Görkey Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.