elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Nokia Lumia 1520 Özellikleri ve Ofis Uygulamaları

Teknolojik olarak oldukça güçlü bir altyapıya sahip olan Nokia Lumia 1520'nin yapacaklarına sizde çok şaşıracaksınız. Bu yazımızda Nokia Lumia 1520'nin sistem özelliklerinin yanında Office uygulamalarını da anlatacağız.



A- A+
22.02.2014 tarihli yazı 12975 kez okunmuştur.

Nokia'nın son amiral gemisi şüphesiz Lumia 1520. Phablet bilgisayar kategorisine giren, tasarım konusu başta olmak üzere teknik özellikleriyle de dikkatleri üzerine çeken Lumia 1520'nin fotoğraf konusunda da oldukça başarılı olduğunu söylemek gerekir.

 

► İlginizi Çekebilir: Nokia'nın İlk Tableti | Lumia 2520

 

6-inçlik Full HD ekrana sahip telefon ile 20 megapiksel yüksek çözünürlükte fotoğraf çekilmesi mümkündür. Nokia bu modelini asferik lenslerle desteklemiş, hem görüntü ölçekleme hem de dijital zoom form faktörlerinde yüksek performans sunan PureVew teknolojisi ile donatılmış Nokia Lumia 1520'nin görüntüyü sağlayan sensör ve işlemci tarafında yüksek bir teknoloji altyapısı barındırdığı görülüyor.
 



 



 

► Lumia 1520'nin detaylı teknik özelliklerine ulaşmak için Tıklayınız. Telefonun boyutlarını daha iyi anlamak için aşağıdaki fotoğrafa bakabilirsiniz:
 




 

► Cihazın Office uygulamalarını incelemek için aşağıdaki videoya bakabilirsiniz:
 





 
KAYNAK:

 Shiftdelete


 
Alper   Görkey Alper Görkey Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.