elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WhatsApp'ta Büyük Yenilik |
Çağrı Özelliği

Geleceği gün merak ile beklenen özellik sonunda aramızda...Yeni güncellemesi ile sesli arama özelliğini bizlerle buluşturan WhatsApp, hızlı mesajlaşma alanındaki liderliğini çağrı özelliğine de taşımayı planlıyor.



A- A+
07.04.2015 tarihli yazı 13005 kez okunmuştur.

WhatsApp Çağrı Özelliği Kullanıcıları İle Buluştu

 
Facebook'un  rekor fiyatla satın aldığı WhatsApp'ın yeni yönetimindeki güncellemeleri hızla devam ediyor.Son güncellemesi ile beraber bir çok yenilik ve değişimle kullanıcılara sunuldu.İlk olarak WhatsApp geliştiricilerinin kullanımına sunulan bu özellik için henüz güncelleme yayınlanmadı. Fakat sesli arama özelliğinin sızdırılan .apk dosyası ile beraber en yeni sürümüne ulaşabilir ve özelliği kullanabilirsiniz.

 

 
 İlginizi Çekebilir :WhatsApp Masaüstümüzde

 
İlk olarak Android cihazlarda kullanılmaya başlanan özellikte, son sürüme sahip olan kullanıcılar sohbet (chats) ekranında sesli arama özelliğinin (calls) eklendiğini görebilirler.Çağrılar sekmesine dokunduğunuzda rehberden aramak istediğiniz kişiyi seçmeniz yeterli, böylelikle uygulama içinde istediğiniz kişiyle sesli görüşme yapabilirsiniz.
 
 
WhatsApp üzerinden gönderilen mesaj sayısının olağan üstü artışı SMS ve MMS kullanımını geride bırakmıştı.Bunun üzerine yeni gelen güncelleme, akıllara WhatsApp çağrı özelliği, cep telefonları üzerinden yapılan standart çağrıların yerini de alacak mı sorusunu getiriyor.Sorunun cevabını, test  aşaması bitimindeki gözlemlerden elde edilen veriler verecek gibi görünüyor.
 


 İlginizi Çekebilir :WhatSIM

 

Yakında iOS Kullanıcılarının da Hizmetinde

Android kullanıcıları tarafından kullanılmaya başlanan bu özellik Iphone telefonlara ne zaman gelecek sorusuna cevap geç olmadan geldi. Facebook’un yıllık geliştirici etkinliği F8’de,özelliğin nisan ayının ortasına kadar tüm Iphone telefonlarda güncellemeyle birlikte geleceği duyuruldu.Iphone telefonlarınız da WhatsApp güncellemelerini bu aralar sık sık kontrol edebilirsiniz.Çünkü İphone WhatsApp sesli görüşmeleri denemesi başladı.iOS' lara güncelleme bu hafta gelmesi bekleniyor. 
 


 İlginizi Çekebilir :iOS 7.1 Güncellemesi

 

Özelliği Nasıl Aktif Edebiliriz?

Son sürümün güncellemesi henüz aktif edilmedi.Ancak farklı yollarla çağrı özelliğine sahip olmak mümkün.Öncelikle cihazınızda WhatsApp'ın son sürümünün yüklü olması gerekiyor.Ardından sesli görüşme özelliği aktif olan birisi tarafından çağrı almanız yeterli. Bu sayede artık karşılıklı ve sesli olarak görüşme yapabilirsiniz.Ayrıca çağrı özelliğini kullanırken diğer yandan WhatsApp'taki diğer tüm özellikleri (mesajlaşma,fotoğraf ,video,müzik paylaşımı) kullanabiliyorsunuz.
 
 
Yeniliklerini, uygulamayı  kolay kullanıma ve erişime doğru yönlendiren, değişimleri ile kullanıcılarından takdir toplamaya devam eden WhatsApp'ın yeniliklerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 
Kaynak:
►WhatsApp

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.