elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Power&Energy Society Öğrenci Kongresi |
ODTÜ IEEE

IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu; IEEE Power and Energy Society ve ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nün ortaklığında bir ilki gerçekleştiriyor. 29-31 Ağustos tarihlerinde dünyada ve Türkiye'de öğrenci toplulukları seviyesinde düzenlenecek İlk Power&Energy Society Öğrenci Kongresi ODTÜ'de gerçekleştirilecek.



A- A+
15.07.2014 tarihli yazı 10148 kez okunmuştur.
Dünyada birçok teknik ve mesleki başarılara imza atmış, bu alanda kendini kanıtlamış olan IEEE'nin öğrenci kolu bünyesinde bulunan IEEE ODTÜ'nün düzenlediği kongre 29-31 Ağustos tarihlerinde ODTÜ'de gerçekleştirilecek. 
 
Basın Yayın Sponsoru



6 kıtadan 100'ü aşkın güç ve enerji üzerine çalışan öğrencinin katılması beklenen kongrede, yenilenebilir enerji, elektrik üretimi-dağıtımı-depolanması, enerjinin ticari boyutu, enerjinin depolanması, alternatif enerjili araçlar, enerji verimliliği, güç ve enerjiye dair gelişmekte olan teknolojiler, akıllı şebeke (smart grid) teknolojileri ve nükleer enerji sistemleri konuları üzerinde durulacak.

 
 İlginizi Çekebilir : Biomed Days | IEEE EMBS Türkiye Chapter


Yurtdışından ve yurtiçinden birçok katılımcının ağırlanacağı kongrede teknik oturum ve çalıştaylar dışında teknik olmayan seminerler de düzenlenecek. Kongrenin açılışının yapılacağı gala gecesinin dışında Türk kültürünün tanıtılması ve diğer kültürlerin de kaynaşması açısından çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kongre hakkındaki tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 
 


► TARİH: 29-31 Ağustos 2014

► YER: ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği
 
 
 
 
Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.