elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

1. Bilim ve Teknoloji Günleri |
“Thomas Edison”

" 1. Bilim ve Teknoloji Günleri" GYTE Çayırova yerleşkesinde 6-7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecektir. Alanında öncü ve yenilikçi şirketlerin 3 gün boyunca üniversitemizde ağırlanmasıyla gerçekleşecektir. Geleneksel hale getirilecek olan bu günler her yıl farklı bir bilim adamına ithafen yapılacaktır. Bu yıl yapılacak “1. Bilim ve Teknoloji Günleri” IEEE'nin kurucularından olan Thomas Edison anısına yapılacaktır.



A- A+
30.04.2014 tarihli yazı 8706 kez okunmuştur.
"1. Bilim ve Teknoloji Günleri" GYTE Çayırova yerleşkesinde 6-7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecektir. Alanında öncü ve yenilikçi şirketlerin 3 gün boyunca üniversitemizde ağırlanmasıyla gerçekleşecektir. Geleneksel hale getirilecek olan bu günler her yıl farklı bir bilim adamına ithafen yapılacaktır. Bu yıl yapılacak “1.Bilim ve Teknoloji Günleri” IEEE'nin kurucularından olan Thomas Edison anısına yapılacaktır.
 
 
Basın Yayın Sponsoru





Katılımcı Firmalar

► Microsoft Türkiye

► Marmara Teknokent

► Siemens

► Türk Telekom

► General Mobile

► Huawei

► BGA

► TMOB

► Smartface

► Altınay robot teknolojileri

► donanimhaber.com

► IBC Solar Türkiye

► listelist.com

► Netaş


 İlginizi Çekebilir : Biomed Days | IEEE EMBS Türkiye Chapter


 
Yerleşkemizde iki tarafında ağaçlar bulunan güzel bir yol mevcut olup bu yolun kenarlarına firmalar standlarını açarak firma-öğrenci arasındaki köprünün oluşumunu sağlamış olacaklardır. Standlarda firmalar isterlerse eşantiyon vb. küçük hediyeler dağıtabileceklerdir. Stand ücretleri tamamen kulübümüz tarafından karşılanacaktır, firmalar herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir. 

 



Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.