elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kariyer Günleri 2014 |
İstanbul Üniversitesi

30 Nisan'da İstanbul Üniversitesi Avcılar Mühendislik Fakültesinde yapılacak olan "Kariyer Günleri" etkinliği İstanbul Üniversitesi IEEE, KAGEM ve Bilgisayar kulüpleri işbirliğiyle gerçekleştirilecektir.



A- A+
27.04.2014 tarihli yazı 7064 kez okunmuştur.
30 Nisan'da İstanbul Üniversitesi Avcılar Mühendislik Fakültesinde yapılacak olan "Kariyer Günleri" etkinliği İstanbul Üniversitesi IEEE, KAGEM ve Bilgisayar kulüpleri işbirliğiyle gerçekleştirilecektir.

Basın Yayın Sponsoru



 
Etkinlik; yöneticilerin katılacakları panellerde öğrencilerle buluşup sektörlerinin geleceğini tartışmak ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla akademisyen, mühendis ve öğrencileri aynı platformda buluşturacakları bir organizasyondur. Etkinliğin diğer bir amacı; sektörlerin önde gelen firmalarıyla bilgi alışverişleri ve söyleşiler, iş ve staj fırsatları, kariyer planlama seminerleri, mezuniyet sonrası sınavlara yönelik bilgilendirme programları yer almaktadır.


 İlginizi Çekebilir : Biomed Days | IEEE EMBS Türkiye Chapter

 
Ayrıca etkinlik zamanı boyunca fakülte içerisinde ve çevresinde çeşitli aktiviteler, oyunlar, ikramlar ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor olacak. Bahar şenliği gibi, bir o kadar da kariyer kokan bu etkinlik tüm kariyer meraklıların dikkatini İstanbul Üniversitesi Mühendislik fakültesine çekiyor. Ulaşım kolaylıkla metrobüsle Avcılar Üniversite Kampüs durağında inerek kolaylıkla gidilebilir. Etkinlik İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve çevresinde olacaktır.




 
Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.