elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Android Wear Nedir?

Google giyilebilir teknoloji örnekleriyle karşımızda. Bu teknolojinin faydaları ve kullanılabilirliğini ele alacağız. Günümüzde saatlerle piyasaya çıkan Google Wear hakkındaki detaylar haberimizde.



A- A+
21.02.2015 tarihli yazı 10273 kez okunmuştur.
Teknolojinin ilerlemesiyle artık ihtiyaçlarımızı daha kolay karşılayabiliyoruz. Gelişen teknolojik hamleler bize tek bir cihazla birden fazla işlem yapmamıza imkan sağlıyor. Günümüzde popüler mobil işletim sistemlerinde biri olan Android yeni ve gelecek vaat eden bir Android versiyonu geliştirdi. Bu versiyon sadece giyilebilir cihazlarda karşımıza çıkacak. Saat, ayakkabı, gözlük ve bunlar gibi günlük hayatta yanımızdan ayırmadığımız ürünlere yerleştirilerek erişilebilirliği sağlanacak.
 



İlginizi Çekebilir: Android Programlama|Bölüm 1




 
Android Wear mobil cihazımızı cebimizden veya çantamızdan çıkartmadan bildirimlerimizi görmemizi sağlıyor. Hava durumu, anlık mesajlar, çağrılar, ajanda ve benzeri bildirimleri saat ekranına görebiliyor. Gelen çağrılar ve mesajları burdan cevaplayabiliyoruz.


 


Gün içerisinde kaç adım attığımızı takip eden bir sisteme sahip. Ayrıca sesli arama özelliği sayesinde gideceğimiz yere çok daha kolay bir şekilde bulabiliyoruz.
 


►İlginizi Çekebilir: 2014'ün En İyi 10 Android Telefonu

 
Ayrıca şuan kullandığımız Android Wear'lı cihazlar Android 4.3 ve üstü versiyonlarını desteklemektedir.

 

 

►Android Wear'ı Google Yazılımcıları yorumluyor.
 



 
Kaynak :

►android.com
►developer.android.com
►androidcentral.com
Yunus Özkaya Yunus Özkaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar