elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Android Geliştirici Günleri 2015

Android Geliştirici Günleri bir açık konferanstır. Konuşmacı veya katılımcı olarak etkinlikte nasıl yer alınabilir? Hangi gruplar etkinliği destekliyor? Destekçi olmak için neler yapmak gerekli? Mobil, yazılım, sunucu ve web alanlarındaki gelişmeler ve ileriye yönelik adımlar etkinlikteki sunumlarla tartışılıyor.



A- A+
23.03.2015 tarihli yazı 7604 kez okunmuştur.
Android Geliştirici Günleri 11-12 Mayıs 2015 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Tamamiyle Ücretsiz olan etkinliğe herkes katılabiliyor. Etkinlik Türkiye genelindeki birçok Google Developer Grup (İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Konya, Düzce, Sivas) ve IEEE ODTÜ organizatörlüğünde ve dışarıdan gelebilecek desteklere açık bir şekilde düzenleniyor. Ayrıca yurtdışındaki Google Developer Gruplar da etkinliği desteklemektedirler.
 


Etkinlikte paneller, seminerler, çalıştaylar yapılacak olup bunlara konuşmacı olarak başvurmak mümkün. Bu sayede diğer geliştiricilere tecrübelerinizi ve bilgilerinizi aktarma fırsatı doğuyor. 1 Nisan'a kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Geçtigimiz sene yapılan etkinliğe 2000 den fazla kişi, 3 farklı ülke katıldı. 50 den fazla oturum yapıldı. 50 den fazla ekip 24 saat boyunca Android uygulama geliştirdiler. Toplamda 29 Google Developer Grup katılım sağladı.
 


 
Kaynak:

►GDG Ankara
►IEEE ODTÜ
Yunus Özkaya Yunus Özkaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.