elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M Kablo Elektrik Tesisat Kongresi'nde

Alçak gerilim kabloları konusunda uzman 2M Kablo, 21-24 Ekim 2015 tarihlerinde elektrik sektörünün en önemli buluşmasına ev sahipliği yapan Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi'ne katılıyor. Ayrıntılar haberimizde.



A- A+
21.10.2015 tarihli yazı 7829 kez okunmuştur.
Elektrik sektörü ile ilgili gelişmelerin takip edilmesi, mühendislik uygulamalarının ve diğer alanlardaki bilimsel ve teknolojik gelişmelerin aktarılması ve değerlendirilmesi, üniversite - sanayi iş birliğinin kurulması amacıyla gerçekleştirilen etkinliğin ilki 1024 kişinin katılımıyla 2009 yılında; ikincisi 1348 kişinin katılımıyla 2011 yılında; üçüncüsü 4476 kişinin katılımıyla 2013 yılında gerçekleştirilmiştir. 2M Kablo'nun da katılımcılar arasında yer aldığı bu sene ki etkinlik ise IV. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi adı altında 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde  düzenleniyor.


Kongre ile aynı anda gerçekleştirilecek sergi ile Türkiye'nin bir çok bölgesinden elektrik, elektronik, enerji, otomasyon, aydınlatma alanında çözümler üreten sektörün en iyileri bir araya geliyor. Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin katılımcılarla buluşacağı bu etkinlikte 2M Kablo da mühendislik çözümleriyle ziyaretçilerini bekliyor.
 

 

Koaksiyel kablolar, kontrol kabloları, enstrümantasyon kabloları, bilgi iletişim kabloları, BUS kablolar, dahili telefon ve yangın alarm kabloları, enerji ve tesisat kabloları, gemi yat kabloları, yangına dayanıklı kablolar, ses ve görüntü kabloları gibi sektörün ihtayacını karşılayan bir çok ürünü olan 2M Kablo 21-24 Ekim 2015 tarihlerinde giriş zemin katında İZ 20 nolu standıyla sizleri bekliyor.


Önder Eğer Önder Eğer Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır