elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Silaha Dönüşebilen Akıllı Telefon

Akıllı telefonların günden güne geliştiğini görüyoruz. Daha dayanıklı, daha iyi kameraya sahip, daha iyi performas özelliklerine sahip telefonlar gün geçtikçe piyasaya sürülmekte. Ideal Conceal adlı bir Amerikan şirketi, istenilen anda silaha dönüşen ve anında ateş edebilen akıllı telefon konsepti ürettiğini duyurdu. Ayrıntılar haberimizde.



A- A+
31.03.2016 tarihli yazı 9277 kez okunmuştur.
Bir Amerikan şirketi olan Ideal Conceal, istenilen anda silaha dönüşen ve anında ateş edebilen akıllı telefon konsepti ürettiğini duyurdu. Bu konsept hakkında açıklamalarda bulunan ve neden silaha dönüşebilen bir akıllı telefon ürettiklerinden bahseden şirket yetkilisi Kirk Kjellberg: "Akıllı telefonlar hayatımızın her noktasındalar. Herkesin sahip olduğu ve kullanmakta sorun yaşamadığı bu cihazların şeklini silahlarla birleştirmenin çok mantıklı olabileceğini düşündüm. Bu sayede silah taşırken başka insanları tedirgin etmemiş olacağız" şeklinde açıklamalar yaptı.
 


Akıllı telefonda tespit edilen bütün özellikleri bulunduran bu aygıt, bunun yanı sıra 308 kalibrelik İki adet mermiyi barındırıyor. Henüz konsept olarak üretmiş olsa da şirketin önümüzdeki senelerde silaha dönüşebilen bu cihazı üretebileceği söyleniyor.
 



İlginizi Çekebilir: Teknolojinin İnsanla İmtihanı
 

Firma, telefonun her ortamda bulundurulabilmesi açışından kullanıcılarını güvende hissettireceğini belirtiyor. Patent başvurusu yapılmış telefon-silahın liste fiyatı 395 Dolar.
 
 
Kaynak:

money.cnn

 
Anıl Gül Anıl Gül Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.