elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2014 'ün En İyi 10 Android Telefonu

SAMSUNG Galaxy Note 4'ün zirveye oturduğu 2014'ün en iyi 10 cihazını sizler için araştırdık. 2014'te gelişen teknolojinin sınırlarını zorlayan bu cep telefonlarını gelin hep birlikte inceleyelim.



A- A+
31.12.2014 tarihli yazı 14554 kez okunmuştur.

1)SAMSUNG Galaxy Note 4

Kore devi olarak bilinen SAMSUNG, bu cihazda hemen hemen herşeyi yapmış.Artık tasarım yolunda daha emin adımlarla ilerleyen SAMSUNG, fantastik Note serisinin 4. sü Note 4 ile birlikte, telefon kullanıcılarının odak noktası olmuştur. Kalemi, yenilenmiş tasarımı, pili ve parlak ekranı ile donatılmış Note 4, uluslararası sürümde yaklaşık 850 dolar olmasına rağmen gayet iyi bir telefon.
 








 

2)LG G3

Hızlı kullanıcı arayüzü ile dikkat çeken LG G3 uzun pil ömrü, yenilikçi  yazılım özellikleriyle sıralamızın 2. sırasında yer alıyor. G2 ile çokça eleştirilere maruz kalan LG ' nin eleştirilere kulak verip G3'te bu eksikliklerini iyice giderdiğini görüyoruz.
 





 

3)SONY Xperia Z3

Xperia Z2 'nin geliştirilmiş hali olan Z3, hızlı bir işlemciye sahip. Metal çerçeve ve kauçuk plastik çerçeveleriyle birlikte iyi düşünülmüş bir tasarımı olan Z3, akıllı telefon sektöründe kendisini seçenekler arasına çoktan kazımış ve listemizin 3. sırasını almış durumda.
 








 

4)NEXUS 6

Nexus 4, ardından Nexus 5  ve  Nexus 6 ile iyi bir çıkış yakalayan Google, güncelleme desteklemeleri ile özel kılan Nexus serilerinde genel anlamda iyi başarılara imza atmasıyla birlikte 2014 'ün en dikkat çeken telefonları arasına da Nexus 6 'yı sığdırmayı başardı.Android 5.0 ile piyasaya sürülen Nexus 6' nın kendisi ve özellikleri ise şu şekilde:
 





 

5)HTC ONE (M8)

5.0 inç' lik büyük full hd ekranıyla göz kamaştıran, HTC ONE serisinin gözbebeği, 2gb ram 'e ve 2600 mAH pil seviyesine sahip. 160 gr kadar olan bu cihazın diğer özellikleri ise şu şekilde:
 
 




 

6)SAMSUNG Galaxy S5

Mükemmel pil optimizasyonları, parmak okuyucu, süper hızlı çekim ile birlikte 2014 'te tanıtılan S5 te oldukça dikkat çekici bir telefon.Kağıt üzerindeki gücünü tam olarak yansıtmadığını belirten kullanıcıları olsa da listemizin 6. sırasını almayı hak ediyor.16 megapiksel kameraya sahip olan S5 'in diğer özellikleri ise şu şekilde:






 

7)OPPO Find 7

OPPO Find 7 duyulmamış bir isim olmasına rağmen süpriz bir şekilde bu yıla damga vurarak 7. sırada yer aldı.Android 4.3 ile piyasada yer bulmasının zorluklarına rağmen 13 megapiksel kamera vb üstün özellikleri ile bu yıl yoğun bir ilgi gördü.Oppo Find 7' nin yeni sürüm arkadaşı olan  'Oppo Find 7a' ve kendisinin diğer özellikleri ise şu şekilde.






 
 

8)SONY XPeria Z3 Compact

Truliminos teknolojisini destekleyen, IPS ekranıyla dikkat çeken Compact 1 metre derinliğindeki sulara rahatça dalabilmesi ile yıl içinde dikkat çeken XPeria Z3 Compact, 2600 mAH güçlü bir pille donatılan Z3 20.7 megapiksel bir kameraya sahip.
 





 

9)MOTOROLA MOTO G

İki hattı aynı anda kullanmanıza fırsat sağlayan MOTO G de 2014 e damga vuran teefonlar arasında. Detaylı özellikleri ise şu şekilde:
 





 

10)HUAWEI Ascent Mate 7

Çerçevesiz tasarım anlayışına sahip Ascent Mate 7, kullanıcıların büyük telefon algısını kırarak fazlaca dikkat çekti. 4100 mAH batarya gücü ile kendini ön plana çıkarmış Ascent Mate 7 'nin diğer özellikleri ise şu şekilde:
 





Kaynak:

►androidpit

 
ÇAĞRI YİĞİT ÇAĞRI YİĞİT Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar